Bu normal bir şey mi???

vay be Allah göstermiş derler ya aynen öyle olmuş, keşke telefonu kapatmayıp biraz daha dinleseydin
kusura bakmada insan yatılı kalacağı evin hanımından icazet almaz mı yaw, ben mi yanlış biliyorum, kv gerek yok oğlumun evi modundaydı herhalde, bu arkadaşlar hakkında iyi düşünemedim doğrusu, ama çok tepki göstercek bişey de yok gibi, ama duyduğun iyi olmuş ona göre davranırsın bundan sonra

Bizim burada akrabamiz yok gelen kişi de kv.nin hergün görüştüğü ve aynı yerde yaşadığı kisi
Konuştuklarını biliyordum da duymak garip oldu biraz

Keşke duyduklarını söylemeseydin,
Ona göre bi mesafe koysaydın..
Şimdide laf dinledigini düşünecekler..
Ya telefonumda sıkıntı var karşı taraf kapatana kadar kapatamiyorum ya da 2 3 dk geçmesi gerek. Sensorunde arıza var sanırım. İsteyerek dinlemedim. Ama ne düşündüklerini bilemem tabi.

Yok tepki gostermiyorum sadece bu durumu normal bişey olarak mi görür insanlar bunu merak ettim

Yok tepki gostermiyorum sadece bu durumu normal bişey olarak mi görür insanlar bunu merak ettim

Bence anlattıklarının hiçbiri normal değil, ben normal göremedim en azından, bal gibi annenle senin dedikodunu yapmış işte, illa küfür ya da hakaret kelimesi kullanması gerekmiyor
ayrıca diğerlerinin yaptığıda buz gibi terbiyesizlik, sen nasıl evin hanımını pas geçip eve yatıya gelirsin
ay bi de vardınız mı diye araman bekleniyor, peh

Benimle aynı fikirde olmanıza ve asıl rahatsız olduğum kısmı anlamanıza çok sevindim. Arkamdan konusulmasindan ziyade bana yapılan davranış karşısındaki beklentileri ve aramadim diye ortaya laf atan kişinin ağzına laf verecek şekilde konuşmaları. Ama lafa gelince beni kızından ayırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…