Arkadaşlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacım var. Bi bebegin var esim askerde bakıcı işi bıraktığı için bebege bakmak için bir haftalığına kv.dem yanıma geldi. Bu arada annem de kv.demler de bizim yaşadığımız şehirde yaşamıyorlar. Kv.'nin olduğu hafta bi akrabaları .bana kalmaya geldiler üç gün kaldılar ve gelmeden önce beni arayıp musaitmisin diye sormadılar geleceğiz diye haber vermediler. Geleceklerini kv. Söyledi. Ben de aramalarını isterdim benim evime geliyorlar sonuçta falan diye söyledim kv.ye. Başka rahatsız olduğum bir konu daha vardı. Bunu da dile getirdim. Herneyse misafirler geldi hafta sonu birlikte döndüler. Gittikten sonra kv. aradi. Ama yanlışlıkla aramış bu sırada benim hakkımda konuşuyorlardı. Misafir gelen kişi x(ben) aramadı ya vardınız mı diye diyor. Kv. Kesinlikle aramaz diyor gorumce 1 hafta bekleşen yine aramaz diyor. Sonrasında da kv. Doğumdan sonra yaşanan bir olayı anlatıyor. Olay da şu: ben dogum yaptığımda Annem de kv.de de yanımdaydı. Kv. Anneme sürekli ikimiz birden kalmayalım isin varsa bu hafta sen git birdahaki hafta ben giderim diyor. Annem de en sonunda fatura yatircam bahanesiyle gitti. Ben de kapıdan çıkarken anneme niye gidiyorsun benim sana ihtiyacım vardı diye kızdım. Bu olayı anlatıp beni ona surat yaptığımı anlatıyor. Ben bunları duyup kapattım. Ve arkasından aradım daha fazla bekletmeden aradım naptiniz dedim benim hakkımda konusmalarınızı duydum dedim ama onlara göre kötü birşey dememişler ne varmış bunda. Sizin fikriniz ne? Bu normal bişey mi gerçekten? Ki ben arayıp sormayan bi insan da değilim. Evet mesafeliyim ama yüzlerine gülüp arkalarından konuşmuyorum en azından.