bu nee yaa

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
35
slm kizlar....
yine cok kotuyum bugun arkdslarimla berbaerdim ...arkdasimin biri 3ay once dogum yapti digerinin 1yasinda kizi ve 5aylik hamile.evdeydik sohbet fln derken bi baktim biri mama verio digeri cocugun uzerini degisio kendimi cok kotu hissettim bi an.bense onlari izledim aklimdan bunlar gecti neden bole rabbim neden benim kucagimi bos borakiyosun oysa bende 4 4luk anne olurum rabbim .yanii kizlar bugun yine cok uzuldumm arkdslarin yuzune gulmek kahkaha atmak ama icim kan agliyodu resmen (kiskanmak degil bu )benim durumumda olan eminim beni cook iyi anlar(((((

seni çok iyi anlıyorum tatlım kıskançlık değil bu. burukluk işte. ben de aynen tatile eşimin ailesine gittiğimizde bebişi olmayan bi ben vardım benim de zoruma giden şu oldu hepsinde ikişer üçer hatta altışar tane var... ve hiçbiri çocuklarıyla ilgilenmiyordu o kadınlardan yaşça küçük olmama rağmen hep ben ilgilendim. herkesin ağzı açık kaldı. eşime dedim Rabbim bana hayırlısıyla bi bebek versin nasıl anne olunurmuş göstercem onlara.

insallahh cnm ahhh bii grlsin bizim bebislerde anneligin alaaaasini yaparizzz evelallah♥♥♥

onlar da anneyim derse biz ANNELERİN HASIYIZZZZZZ görümcemin kızı çöp gibi.daha 4 yasında devamlı hasta oluyo. durup durup diyo ki bu kız benim ömrümü yedi hiçbsy yemiyo düsün doktor mama vermiş küçük şişelerde. dedim ki kusura bakma ama sen ilgilenmiyosun. kız sabah kahvaltıda iki bsy yedirdi daha yok bi ugras demi güzel güzel seyler yap sevdir onlara oyun oynayarak yedir yoookkk yağları erir ilgilense. ben de tuttum değişik seyler yaptım güle oynaya yedirdim vallaha tabagında ne varsa bitirdi. o da saf saf baktı öyle. işte olan bıkıyo biz de arıyoruz. Rabbim bize de nasip etsin insallah.

2yildir istemedik icimde hic cocuk istegi yoktu taa ki yazin memlekete gidince herkesn elinde karninda cocuk..bi kendme baktim esim istiyordu ve neden onu mahrum edeyim derken dusuk yaptim.simdi memlekete gitcez tekrar ve gebelk haberimle gtmek istiyorumyoksa dusukten sonra gorusmedik kimseyle herkeste bi acima teselli ,bilmeyenlerde cocuk soracak vsrabbim yuzumuzu guldursun tamamina erdirsin insallah herkesin

insallah canım benim insallah kolay değil ama bak en azından hamile kalabildiğini ögrendin. bi daha olur insallah.orda da kimseyi takma boşver hee de geç ben kimseyi takmıyorum artık zamanı var demek ki rabbim bilir diyorum herkese.

2yildir gercekten takmiyordum ama artik bende istiyorum..ilk hamilelik haberini esime verdigim an gozundeki mutluluk yasini heyecanink gormek istiyorum baba olsun anne olayim istiyorum herkes gibj.kendime bile itiraf edemiyorum keske de demek istemiyorum ama ben neden 2yil erteledjm adetime 1hafta var ve hic belirtim yok

Acikcasi yazdiklariniza ben cok alindim. Benim kizimda 2 yasinda ve cok zayif ayrica gene hasta. Ne yani ben iyi anne degil miyim. Annelik kiloyla falan olculmuyor malesef. Insan8n neler yasadigini kendisi bilir.

aynen canım benim de 6 gün var ve hiçbir belirtim yok ben de çok ama çok istiyorum. eşime babalık duygusunu tattırmayı daha çok istyrm dediğin gbi. ama elden bsy gelmyo verecek olan Rabbim. ben bu ay doktora gttm ovulasyon testi de kullandım kısmet artk ins tez zamanda hayırlıca anne olablrz

Damdan düşeni damdan düşen anlar elbet, relax .. yalnız değilsin!
Bnm de kuzenim evlenince bi tane yapmıştı hemen, şimdi o iki yaşına geliyo. Önceki ay "biz ikinciye hazırlanıyoruz, sizde yok mu daha bişey?" dedi. Ben de hazır değiliz henüz diyip geçiştirdim. Aynı ayın sonunda gebe haberini aldım O anda aklımdan neler geçtiğini, ne hissettiğimi, burnumun direğinin nasıl sızladığını anlatmaya çalışmıycam.. insanın en çok istediği şey, onun sınavıdır derler. Rabbim yüz akıyla çıkmayı nasip etsin. Tüm dileyenlere ve bekleyenlere..

Acikcasi yazdiklariniza ben cok alindim. Benim kizimda 2 yasinda ve cok zayif ayrica gene hasta. Ne yani ben iyi anne degil miyim. Annelik kiloyla falan olculmuyor malesef. Insan8n neler yasadigini kendisi bilir.
canım mesajımı tekrardan ve tamamen okursan anlarsın ne demek istediğimi. ben de küçükken çörçöp gibiydim ve abartmıyrm her hafta hastanedeydk ama annem elinden geleni yapardı ben yemezdm bu çocuk yiyiyor tabi ki annelik çocugun kilosuyla orantılı değil bunda hemfikiriz ama oturdugun yerden de benim cocugum çok zayıf demekle olmuyo. benim anlatmak istediğim hiç ama hiç ilgilenmiyor çocukla hiç yaa bi çocuk günboyu sabah kahvaltısıyla durdu bi düsünün

aynen canım benim de 6 gün var ve hiçbir belirtim yok ben de çok ama çok istiyorum. eşime babalık duygusunu tattırmayı daha çok istyrm dediğin gbi. ama elden bsy gelmyo verecek olan Rabbim. ben bu ay doktora gttm ovulasyon testi de kullandım kısmet artk ins tez zamanda hayırlıca anne olablrz

Bende ovulasyon kullandim.haftaya pztsi beklenio adetm bakalm.haftaici kan testi mi yaptirsam diyorum cok mu erken olurki adete 5gun kala

yok canım yaptırma bence günün geçsin öyle yaptır. erken daha vardır belki çıkmaz bu kez de üzülürsün bekle bence bat ı.

canım sabret Rabbim hepimize verecek inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…