Anormal bi durum yok normal görünüyor hersey
Mayi demek o bölgede sıvı var demek dönem dönem o bölgede sıvı değişikliği olurDeğerlerin ne olduğunu anlamadım oncekilerde mayi yok yaziyofu bunda izlenmis diyi o ne oluyo
Bu gebelige engelmiMayi demek o bölgede sıvı var demek dönem dönem o bölgede sıvı değişikliği olur
Ekranı tam açmamışım. Rahminin arka kısmında sıvı birikmiş bazen araştırılması gerekir. Doktor gördü mü ?Arkadaşlar bu nedemek
Evet. Genelde engeldir. Enfeksiyon yapışıklık vs yapabilir. Patoloji isteyebilir.Bu gebelige engelmi
Ultrasonda doktor baktı. Sonuçlar çıksın konuşuruz dediEkranı tam açmamışım. Rahminin arka kısmında sıvı birikmiş bazen araştırılması gerekir. Doktor gördü mü ?
Karıştırmıyorsam eğer siz gebelikten şüpheleniyordunuz.Ultrasonda doktor baktı. Sonuçlar çıksın konuşuruz dedi
Evet testim silik çıktı adette görmüyorum 6gundurKarıştırmıyorsam eğer siz gebelikten şüpheleniyordunuz.
Kan istemedi miEvet testim silik çıktı adette görmüyorum 6gundur
Verdim sonuçları bekliyorumKan istemedi mi
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın haber ver bize deVerdim sonuçları bekliyorum
İnsallh güzel haber alırımHadi inşallah hayırlı haberler alırsın haber ver bize de
Kaçta çıkacak ? Devlet hastanesi mi ?İnsallh güzel haber alırımverrim güzel cikarsa
Kaçta çıkacak ? Devlet hastanesi mi araştırmada öğlen sonu bakiyolar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?