Bu nedir?

tubikom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
259
236
18
37
Bana mi öyle geliyor bu kadari mumkun mu diye yazmak istedim tabi ki kendi bakis acimla.bir isyerinde use basladim yaklasik 5 ay oldu.is yerine basta bayildim.fakat mesela bir proje yapacagim birileriyle konisuyorum hemen arkamdan aynisini bir grup yapiyor :) ok yardimci olayim beraber yapalim yok.buvarada egitim olarak cok daha iyi bi yerdeyim tecrube olarak da.gercekten bu durumu bir kac defa yasadim.mesela bir is bolumu yapiyoruz ertesi gun ben mesela o iste yokum aralarinda paylasmislar bana haber verme durumu da yok.boyle ufak ufak sacma sapan davranislar.
Is yerinde rekabeti anlarim evet ama toplasip kisiliksiz davranmak, bunlar olagan seyler mi benim yabancisi oldugum durumlar degil aslinda ya ben her kurumda benzer islerle karsilasiyorum.hep bi asagi indirme topli hareket edip.yani bu durum nasil cozulur yasayan var mi icinizde benzer durumlari ua da siz o toplu hareker eden kisimdaysaniz neden yapilir bu durum.bende bir sorun varsa cozmek isterim.benzer durumlardan bahsederseniz eger

Avrupa sizi kıskani

Bir kuruma ilk geldiğiniz anda göze gelir şekilde projelerden bahsetmemek lazım. Herkes birbirini tanısın sizde o arada saman altından su yürütün 😅

Bir kuruma ilk geldiğiniz anda göze gelir şekilde projelerden bahsetmemek lazım. Herkes birbirini tanısın sizde o arada saman altından su yürütün 😅
Toplu halde is yapiyoruz yalniz birakiliyirum surekli olarak

Bir yakın bir işe girmişti. Yeni girdiği için bilmiyor. Böyle ortak işler de var. İş verilmesini yada öğretilmesi bekledi bir süre. Sonra demişler ki ,x hiç iş yapmıyor.
Seni de yalnız bilerek bırakıyorlar heralde. Var Böyle değişik insanlar. Yöneticinin varsa onunla konuş.

Bu nedir denince..
Kıllı tüylü bir organ resmi gelecek sandım ama korktuğum gibi çıkmadı 🤗
Geçen defa bilmeden açmak gibi bir gaflette bulunduğum için konuları üfleyerek açıyorum.
Ay sesli güldüm Allah’ta seni güldürsün 🤣🤣🤣

Back
X