• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu nedir yaaa...sanki kan akıyo :( kızıl saç boyayanlar yardım

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
kızlar yaaa...moralim sıfır oldu resmen.
koleston kızıl büyü ile saçlarımı boyadım.
saçlarım koyu kahve idi.koyu kızıl oldu.
renkten memnun kaldım aslında.kutudakinin aksine
koyu olcanı tahmin ediyodum.

sorun şu ki.boya inanılmaz akıyo.banyo fayanslarım yeşil oldugu
halde kıpkırmızı görüyorum ya.sinirlerim bozuldu 15 güne kalmaz pempe turuncu bişe olcam herhalde:53:
havlularım beyaz saçımı kuruladıktan sonra direk makine çalıştırıyorum.duştan sonra bornoz falan giyemiyorum.1 hafta sonra tekrar boya yaparım hangi marka tavsiye edersiniz.kızıl saç ne kadar dayanır.

Son düzenleme:
bütün kızıl saç boyaları akar ben kızıl gece ye boyadım yeni 3 numara yani siyaha gibi olduğu halde şu an saçlarım koyu kızıla yakın oldu ve 1 hafta önce boyadım sadece akmayan kızıl boya yok yani malesef ama koyu kızıllar açık kızıllara göre daha az akıyor tabi

Son düzenleme:
kizil herzaman akar, istersen 10 kere boya maalesef her banyoda kirmizi kirmizi akiyor:( ilik veya dayanirsan soguk suyla yika saclarini

Soğuk su da fayda etmiyor, malesef akan bir renk kızıl! Özellikle de beyaz giyindiğin zaman terlediğinde ense kısmın kıpkırmıız oluyor, boya kıyafetlerine akıyor.

Havlulardan bahsetmiyorum bile :)

Eğer ki sevdiğin bir renkse, malesef bunlara katlanman gerekecek..

kızıl çok kullandım gerçekten çok akar banyo duvarları kıpkırmızı olur bide onu temızlemesi cabası çok sevince tbi katlanıo ınsan :)

kızlar yaaa...moralim sıfır oldu resmen.
koleston kızıl büyü ile saçlarımı boyadım.
saçlarım koyu kahve idi.koyu kızıl oldu.
renkten memnun kaldım aslında.kutudakinin aksine
koyu olcanı tahmin ediyodum.

sorun şu ki.boya inanılmaz akıyo.banyo fayanslarım yeşil oldugu
halde kıpkırmızı görüyorum ya.sinirlerim bozuldu 15 güne kalmaz pempe turuncu bişe olcam herhalde:53:
havlularım beyaz saçımı kuruladıktan sonra direk makine çalıştırıyorum.duştan sonra bornoz falan giyemiyorum.1 hafta sonra tekrar boya yaparım hangi marka tavsiye edersiniz.kızıl saç ne kadar dayanır.

Akmayan kızıllar da var.
İgoranın kızılları ve bakırları üzerine boya tanımam.
Akma nerdeyse 0 'dır. Saçımı beyaz sabunla yıkamaya rağmen, igoranın bakırı 3 ay saçımdan çıkartamadım. Sonunda kestirdim.
Yani akmayan bir kızıl istersen mutlaka İgora kullan. Farkını göreceksin.

bütün kızıl saç boyaları akar ben kızıl gece ye boyadım yeni 3 numara yani siyaha gibi olduğu halde şu an saçlarım koyu kızıla yakın oldu ve 1 hafta önce boyadım sadece akmayan kızıl boya yok yani malesef ama koyu kızıllar açık kızıllara göre daha az akıyor tabi

uf ya ilk defa kızıla boyadım.aktını biliyodumda bu kadarını beklemiyodum.burda okudum kadarıyla koleston çok akıyomuş.bende koleston kullandım :(

bide yagmur yagdigindaki akmasi var:) herseye birsey buluyorlar bir kalici kizil boya yapamiyorlar

ayyyyyyyyyy inanmıyorum.bunu hiç düşünmedim.:53:

Akmayan kızıllar da var.
İgoranın kızılları ve bakırları üzerine boya tanımam.
Akma nerdeyse 0 'dır. Saçımı beyaz sabunla yıkamaya rağmen, igoranın bakırı 3 ay saçımdan çıkartamadım. Sonunda kestirdim.
Yani akmayan bir kızıl istersen mutlaka İgora kullan. Farkını göreceksin.

teşekkür ederim canım tavsiyen için.2 3 ay kızıl olup hevesimi alıyım bari.kışa dönerim herhalde kızıl renkle baş edemem.:92:

benim bi arkadasımda kızıl buyu kullanıyor onunda cok akıyor ama pembeye varana kadar değil asırı akmıyor oyle:) ama butun kızıllar akar tabi en azından benim denediğim butun kızıllar akıyordu ama igora yı hiç denemedim, ama deneyenler baya memnundu cidden cok az aktıgını soyluyorlardı bir dene istersen..

Back