- 30 Nisan 2017
- 57
- 36
- 3
- 27
Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Tam olarak yeri burası mı bilmiyorum ama delirmek üzereyim.
İlk önce annemde gördük.
10 gündür falan vücudunda ucu iltihaplı çıban benzeri şeyler çıkıyordu. Şimdi 1 haftadır bende ve kardeşimde de çıkmaya başladı. Annem dr’a git dememize rağmen umursamadı. bende okul vs. derken gitmedim dr’a.
Pazartesi ben dr’a gidicem inşallah.
Bir şey ısırıyor desem kaşıntı vs. hiçbir şey de yok.
Sadece etrafı sert ve acıyor. Evin de altını üstüne getirdim zaten. Böcek türevi bir şey bulamadım.
Bu arada sırtımın ortalarında yok mesela omuzlarımdan itibaren yan taraflarımda var sadece. Bir kaç tane de bacaklarımda çıkmış oturamıyorum acıyor.
Gerçekten bir anda o kadar çoğaldı ki...
Bulaşıcı bir şey de olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa ilk babama geçerdi diye düşünüyorum. Annemle daha çok vakit geçiriyor sonuçta.
Yediklerime kadar her şeye dikkat ediyorum inanın. Farklı hiçbir şey yemiyorum yani.
Sadece bu ara zeytinyağını fazla kullanıyoruz bir de hakiki babam ege’den getirmiş. Bundan olabilir mi ?
Sizce bu ne yahu?!
Böyle bir şey yaşayan var mı? En azından dr’a gidene kadar içim rahatlardı.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen korkuyorum.
Tam olarak yeri burası mı bilmiyorum ama delirmek üzereyim.
İlk önce annemde gördük.
10 gündür falan vücudunda ucu iltihaplı çıban benzeri şeyler çıkıyordu. Şimdi 1 haftadır bende ve kardeşimde de çıkmaya başladı. Annem dr’a git dememize rağmen umursamadı. bende okul vs. derken gitmedim dr’a.
Pazartesi ben dr’a gidicem inşallah.
Bir şey ısırıyor desem kaşıntı vs. hiçbir şey de yok.
Sadece etrafı sert ve acıyor. Evin de altını üstüne getirdim zaten. Böcek türevi bir şey bulamadım.
Bu arada sırtımın ortalarında yok mesela omuzlarımdan itibaren yan taraflarımda var sadece. Bir kaç tane de bacaklarımda çıkmış oturamıyorum acıyor.
Gerçekten bir anda o kadar çoğaldı ki...
Bulaşıcı bir şey de olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa ilk babama geçerdi diye düşünüyorum. Annemle daha çok vakit geçiriyor sonuçta.
Yediklerime kadar her şeye dikkat ediyorum inanın. Farklı hiçbir şey yemiyorum yani.
Sadece bu ara zeytinyağını fazla kullanıyoruz bir de hakiki babam ege’den getirmiş. Bundan olabilir mi ?
Sizce bu ne yahu?!
Böyle bir şey yaşayan var mı? En azından dr’a gidene kadar içim rahatlardı.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen korkuyorum.