Bu nedir hamilemiyim değilmi

Sizce

• Değilsin

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

Belissina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
42
16
88
31
merhaba arkadaslar adetime 2gün kala test yaptım freely marka 21:30da bugün yani test silik çıktı 4aydr deniyoruz olmuyor test yapmaktan ezberledim resmen ilk defa silik böle bişi gördüm ben anlayamadım Ay içinde bir damla kan gördüm iç çamaşırım da ve Karın kaşık bölgemde bu iki haftadır bir agrı oluyor gelip geçen pıt pıt karnımda bi acayip 3gündür gaz problemi yaşıyorum bu yüzden testi erken yapma ihtiyacı duydum bunlar ilk defa olduğu için ama psikolojik olarakta yasıyor olabilirim diye umutlanmak istemiyorum sizce bunlar nedir ?

Çizgi hemen çıktıysa hamilesin :)

Hamilesin
İki gün sonra yinelersin testi , kan lada netleşir . Allah gönlünüze versin.

Yaşayan oldumu böle şeyler birde günümün geçmesini bekliyorum tekrar yapmak için ama böle bişi ilk defa gördüm ya vardır ya yok diye biliyordum

Canım hem testte hemde belirtilere göre hamilesin ama istersen acile gidip bi kan testi yaptır cok aklına takılıyorsa ya da yarın sabah hastaneye git

Tebrıkler belirgin bir şekilde hamılesınız.hayırlı olsun.kasık ağrılarıda normal.merak etmeyın

Hayırlı olsun hamilesinizz
Bende bu sabah bata 2 gün kalan freely markalı testle yaptım silik çıktı ama senin ki daha belirginmiş maşallah bata kaçgün var döngünüz kaçgün ve yumurtlama ne zman oldu acaba

Merhaba 1gün var adete ve 30gün. Ayın 13 üne geliyor yumurtlama bugün kan verdim hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…