Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hem testte hemde belirtilere göre hamilesin ama istersen acile gidip bi kan testi yaptır cok aklına takılıyorsa ya da yarın sabah hastaneye gitEki Görüntüle 2140455 merhaba arkadaslar adetime 2gün kala test yaptım freely marka 21:30da bugün yani test silik çıktı 4aydr deniyoruz olmuyor test yapmaktan ezberledim resmen ilk defa silik böle bişi gördüm ben anlayamadım Ay içinde bir damla kan gördüm iç çamaşırım da ve Karın kaşık bölgemde bu iki haftadır bir agrı oluyor gelip geçen pıt pıt karnımda bi acayip 3gündür gaz problemi yaşıyorum bu yüzden testi erken yapma ihtiyacı duydum bunlar ilk defa olduğu için ama psikolojik olarakta yasıyor olabilirim diye umutlanmak istemiyorum sizce bunlar nedir ?
Evet canım benım de adete 2 gun kala testte silik çıkmıştıYaşayan oldumu böle şeyler birde günümün geçmesini bekliyorum tekrar yapmak için ama böle bişi ilk defa gördüm ya vardır ya yok diye biliyordum
Silik çıkıp olmayan oluyor mu peki?
Peki ne zaman kan testi yaptırdınEvet canım benım de adete 2 gun kala testte silik çıkmıştı
Benım tedaviyle oldu adetime 2 gun kala doktorum gel kan testi yapalım dedi o gün yaptım hamile cıktım aynı gun içinde birde idrar testi yaptım oda senin li gibi silik cıktıPeki ne zaman kan testi yaptırdın
Hayırlı olsun hamilesinizzEki Görüntüle 2140455 merhaba arkadaslar adetime 2gün kala test yaptım freely marka 21:30da bugün yani test silik çıktı 4aydr deniyoruz olmuyor test yapmaktan ezberledim resmen ilk defa silik böle bişi gördüm ben anlayamadım Ay içinde bir damla kan gördüm iç çamaşırım da ve Karın kaşık bölgemde bu iki haftadır bir agrı oluyor gelip geçen pıt pıt karnımda bi acayip 3gündür gaz problemi yaşıyorum bu yüzden testi erken yapma ihtiyacı duydum bunlar ilk defa olduğu için ama psikolojik olarakta yasıyor olabilirim diye umutlanmak istemiyorum sizce bunlar nedir ?
Merhaba 1gün var adete ve 30gün. Ayın 13 üne geliyor yumurtlama bugün kan verdim hamileyimHayırlı olsun hamilesinizz
Bende bu sabah bata 2 gün kalan freely markalı testle yaptım silik çıktı ama senin ki daha belirginmiş maşallah bata kaçgün var döngünüz kaçgün ve yumurtlama ne zman oldu acaba