- 30 Kasım 2020
- 19
- 4
- 6
- 25
- Konu Sahibi Premseselo
-
Uyuşmuyor zatenGeç döllenme olsaydı Dr derdi zaten adet tarihleri uyusmuyo geç döllenme diye
Doktorum birşeyler söyledi ama o an anlamadım heyecandan galiba sormayıda unuttumGeç döllenme olsaydı Dr derdi zaten adet tarihleri uyusmuyo geç döllenme diye
.Arkadaşlar merhaba çok merak ettiğim bir konu var 8 Kasımda hiç yaşamadığım farklı bir kanama yaşadım aşırı ağrılıydı markete yürüyerek gidip arabayla gelecek kadar kötüydü düşük yapıyorum sandım bir hafta sonrasında aşırı uyku mide bulantısı ve kusma yaşadım sindirim sorunları halsizlik vs. 29 Kasım'da yani beklenen adet günümden 1 hafta önce 5.23le gebeliğimi öğrendim 9 Aralık'ta değerim 4100 küsür çıktı ve ultrasonda bebeğim 4 gün ilerideydi sormak istediğim şu aslında bebeğim adet sandığım şeyden önce mi olmuş geç döllenme mi yaşamışım
Benimde geç döllenme misal normal adet tarihim 26 temmuz ama Dr un belirlediği 5 Ağustos..Uyuşmuyor zaten
Silik bir çizgi gözüküyor isterseniz kan verinMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 8subatti o ay 4 gün gecikmeli gelmişti kirmizilar ama ilk olmam gereken gün pembe leke gelmişti sonra kesilip 4.gun gelmişti buay 6gun geciktim 3.gun test yaptım negatif 6.gun yani az önce ilk idrarla aç karnına test yaptım sonuç bu sizce bebiş varmı benmi psikolojik men öyle cizgi görüyorum ilk çocuğumda da böyle silikte ve çok geçmişti günüm 10gun falan
Ay evt vereceğim dayanamiyorum çünkü inşallah vardırSilik bir çizgi gözüküyor isterseniz kan verin
İnşallah vardırAy evt vereceğim dayanamiyorum çünkü inşallah vardır
181.10 çıktı canim hamileymişim şükürler olsun tüp bebek denmişti bana amh 0.50ydi o benim minik mucizem olduİnşallah vardır
Yaaaa allahın verdiği mucize hediyeye bak sen181.10 çıktı canim hamileymişim şükürler olsun tüp bebek denmişti bana amh 0.50ydi o benim minik mucizem oldu
Merhaba canım benimde günümü 6 gün geçti en son dün öğlende yaptım test negatif çıktı hafif kasık ağrılarım oluyor bel ağrımdaAmin canım Allah'ım isteyen Herkese nasip etsin inşallah
En güzeli kan testi canimMerhaba canım benimde günümü 6 gün geçti en son dün öğlende yaptım test negatif çıktı hafif kasık ağrılarım oluyor bel ağrımda
Napicam bilmiyorum korkuyorum olsa teste çıkardı niye böyle oldum kafam çok karıştıEn güzeli kan testi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?