• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir geç döllenme mi .?

Premseselo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
19
4
6
25
Arkadaşlar merhaba çok merak ettiğim bir konu var 8 Kasımda hiç yaşamadığım farklı bir kanama yaşadım aşırı ağrılıydı markete yürüyerek gidip arabayla gelecek kadar kötüydü düşük yapıyorum sandım bir hafta sonrasında aşırı uyku mide bulantısı ve kusma yaşadım sindirim sorunları halsizlik vs. 29 Kasım'da yani beklenen adet günümden 1 hafta önce 5.23le gebeliğimi öğrendim 9 Aralık'ta değerim 4100 küsür çıktı ve ultrasonda bebeğim 4 gün ilerideydi sormak istediğim şu aslında bebeğim adet sandığım şeyden önce mi olmuş geç döllenme mi yaşamışım

Arkadaşlar merhaba çok merak ettiğim bir konu var 8 Kasımda hiç yaşamadığım farklı bir kanama yaşadım aşırı ağrılıydı markete yürüyerek gidip arabayla gelecek kadar kötüydü düşük yapıyorum sandım bir hafta sonrasında aşırı uyku mide bulantısı ve kusma yaşadım sindirim sorunları halsizlik vs. 29 Kasım'da yani beklenen adet günümden 1 hafta önce 5.23le gebeliğimi öğrendim 9 Aralık'ta değerim 4100 küsür çıktı ve ultrasonda bebeğim 4 gün ilerideydi sormak istediğim şu aslında bebeğim adet sandığım şeyden önce mi olmuş geç döllenme mi yaşamışım
.

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 8subatti o ay 4 gün gecikmeli gelmişti kirmizilar ama ilk olmam gereken gün pembe leke gelmişti sonra kesilip 4.gun gelmişti buay 6gun geciktim 3.gun test yaptım negatif 6.gun yani az önce ilk idrarla aç karnına test yaptım sonuç bu sizce bebiş varmı benmi psikolojik men öyle cizgi görüyorum ilk çocuğumda da böyle silikte ve çok geçmişti günüm 10gun falan

Eklentiler

• IMG_20220313_071113.jpg
    IMG_20220313_071113.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20220313_070946.jpg
    IMG_20220313_070946.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 8subatti o ay 4 gün gecikmeli gelmişti kirmizilar ama ilk olmam gereken gün pembe leke gelmişti sonra kesilip 4.gun gelmişti buay 6gun geciktim 3.gun test yaptım negatif 6.gun yani az önce ilk idrarla aç karnına test yaptım sonuç bu sizce bebiş varmı benmi psikolojik men öyle cizgi görüyorum ilk çocuğumda da böyle silikte ve çok geçmişti günüm 10gun falan
Silik bir çizgi gözüküyor isterseniz kan verin 🙏🏻🙏🏻🌸

181.10 çıktı canim hamileymişim şükürler olsun tüp bebek denmişti bana amh 0.50ydi o benim minik mucizem oldu 🤲❤️
Yaaaa allahın verdiği mucize hediyeye bak sen😍😍💜💜 okadar çok sevindimkiiiiiiii ,, sağlıkla sıhaatle kucağına almak nasip olur😍😍🌸

Kaset testte çıkmayıp kan testinde çıkanlar var bikere olsun dene içini rahatlat canim bence

Arkadaşlar merhaba. Benim sol yumurtalığım doğuştan çalışmıyor. Sağ yumurtalığım zayıf çalışıyordu 3 aylık ilaçlardan sonra düzene girdi. Adetim 28-33 gün aralıklı. Bildiğim kadarıyla adetlerim düzenli.
Son adet tarihim 02 mart. 30-31 mart 1-2-3 nisanda şeffaf, su gibi, yapışkan akıntım oldu. Bunun yumurtlama dönemi olduğunu düşünerek değerlendirdim. 04 martta adet olmalıydım. Adete yakın bacak ksrın sırt ve göğüs ağrım olurdu. 08 nisanda idrar testi 3 saat sonra silik çizgi çıktı. 10 nisanda kan testi negatif. 11-12 nisanda saatler sonra yine silik çizgiyi görür gibi oldum. 13 nisanda yine idrar testi negatif. Ara ara karın ve sırt ağrım gelib gider gibi oldu. Ne adet, ne de hamilelik belirtileri var. Dr. Adet düzensizliği olmuş hamilelik olamaz dedi. Yarın Dr gidicem. Sizce geç yumurtlama ve geç döllenme ola bilir mi?

Back