• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir acaba?

gulguzeli8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
121
2
38
34
Bikini bölgemde sivilceye benzer bişey çıktı ve ağrı yapıyor böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba?

Var canım var bende çok oldu. Malesef ağrılı iltihaplı olur. Ve çok kötü ya geçtikten sonra beyaz beyaz izler kaldı sanki dikiş atılmış gbi

iPhone 'dan gönderildi

Var canım var bende çok oldu. Malesef ağrılı iltihaplı olur. Ve çok kötü ya geçtikten sonra beyaz beyaz izler kaldı sanki dikiş atılmış gbi

iPhone 'dan gönderildi

Benim dikkat ettimde hep regl olacağım zaman aynı yerde çıkıyor? Regl olunca gidiyor.. Seninde öyle mi oluyor?

Benim dikkat ettimde hep regl olacağım zaman aynı yerde çıkıyor? Regl olunca gidiyor.. Seninde öyle mi oluyor?

Buna dikkat etmedim aslında çünkü 4-5 yıl önce çok çıkardı. Sonra çıkmaz oldu ama bi kaç aydır nadiren de olsa çıkıyor. Ve farklı ama yakın yerlerde çıkardı hep. Hala da izleri var malesef :( bi de dokunmadan kendiliğinden kanıyorlar

iPhone 'dan gönderildi

Buna dikkat etmedim aslında çünkü 4-5 yıl önce çok çıkardı. Sonra çıkmaz oldu ama bi kaç aydır nadiren de olsa çıkıyor. Ve farklı ama yakın yerlerde çıkardı hep. Hala da izleri var malesef :( bi de dokunmadan kendiliğinden kanıyorlar

iPhone 'dan gönderildi

Aynı benimde öyle kendiliğinden kanıyor regl olunca kayboluyor... Peki doktora gittin mi hiç?

Gitmedim canım o zaman utandık gitmedik şimdi de yeni bi tek oldu die gitmedim doğrusu

iPhone 'dan gönderildi

Bende gitmedim hiç.. Arada bir takılıyor kafama gitsem mi diyorum regl olunca kayboluyor.. Sende dikkat et bir daha çıktığında regl ile alakalı olacak mı?

Bende gitmedim hiç.. Arada bir takılıyor kafama gitsem mi diyorum regl olunca kayboluyor.. Sende dikkat et bir daha çıktığında regl ile alakalı olacak mı?

Olur tabi dikkat ederim olmazsa ciddiyeye gidiyorum zaten sorarım bi ara unutmazsam

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Back