- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.034
- 88
- 29
- Konu Sahibi Monotonlisa
-
Balkonun kapısını açıp yakından çekseydiniz veya zoomlayarak? :)
Ölü sinek ordusu. Belli ki örümcek ağına yakalanmışlar. Onlar için kötü bir son olmuşEki Görüntüle 3067255
Merhaba sevgili hanımlar . Bunun ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı acaba?
Balkon kapısının önünde bugün gördüm . Bir hayvanın yumurtlaması falan mı acaba bilemedim
Evet ben de polene benzettim. Korkacak bir şey yok. Alerjiniz yoksa tabi :)Eki Görüntüle 3067261
Zoomladım ama yüklerken kalitesi gidiyor sanırım . Şimdi nasıl görünüyor bilemiyorum ama yükledim
Yok ayol polen ve tohumlarıÖlü sinek ordusu. Belli ki örümcek ağına yakalanmışlar. Onlar için kötü bir son olmuş
Ay kesin bilgimi acabaYok ayol polen ve tohumları
Kötü günümdeyim sanırım. Recep İvedik gibi. "kan görüyorum vahşet görüyorum hocam" kıvamındayımYok ayol polen ve tohumları
Eline eldiven alıp inceleyebilirsin. Hiç mi merak etmiyorsun yahu bu nedir , ne çeşit böcektir diyeAy kesin bilgimi acabasildim terimizledim ama bi korktum
hemen çamaşır suyuyla dezenfekte ettim .Eline eldiven alıp inceleyebilirsin. Hiç mi merak etmiyorsun yahu bu nedir , ne çeşit böcektir diye
Ay allahım , tipik çamaşır suyu seven Türk kadınıhemen çamaşır suyuyla dezenfekte ettim .
Kökten çözüm, arada sirke de var tabiiAy allahım , tipik çamaşır suyu seven Türk kadını
Etrafta ağaç varsa onun polenleridir. Bu mevsimde kavak benzeri ağaçlar cok polen döker.Kökten çözüm, arada sirke de var tabii
Çok teşekkür ederimEtrafta ağaç varsa onun polenleridir. Bu mevsimde kavak benzeri ağaçlar cok polen döker.
Bugünde çıkmış bu ay bu polen yuvamı yaptı neresme bakarken alerjim tuttu çok fenapolen bu hainler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?