- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin kafasına egzama var ama o böyle bir şey değil tabii vücutta çıkan değişik çıkıyor da olabilirA airy-fairy black ben profilimde de sordum. Arkadaşların genel kanaati egzama yönünde. Egzama ile sedefin farkı ne ki?
Sedef pullu olur beyaz bir görüntüsü olur ve tedavisi egzamadan daha zordur. Haklılar sanırım daha cok egzamaya benziyor.A airy-fairy black ben profilimde de sordum. Arkadaşların genel kanaati egzama yönünde. Egzama ile sedefin farkı ne ki?
Evet Black. Sedef ihtimali beni de korkuttu.Sedef pullu olur beyaz bir görüntüsü olur ve tedavisi egzamadan daha zordur. Haklılar sanırım daha cok egzamaya benziyor.
Nemiskibu bizde başta önem vermedik ama 10 gündür geçmedi. Senin neye karşı alerjin oluyor? Geçmiş olsun sana daAlerji olabilir.
Yılın bu zamanlarında benimde sol kolum dirsek içi şu şekilde oluyor. Sağda bişey yok mesela. Deli gibi kaşınıp kabarıp 1-2hafta içinde geçiyor.
3-4 gün önce o bölge kıpkırmızıydı. şimdi kurumaya başladı rengide değişti. haftaya tamamen bitmiş olur
Size de geçmiş olsun Alp. Bizde bugün gideceğiz doktora.Eşimin kafasına egzama var ama o böyle bir şey değil tabii vücutta çıkan değişik çıkıyor da olabilir
benim kedi, köpek ve polen alerjim var. polenlerin en yoğunlaştığı zamanda kolumun sadece bu bölgesinde oluşuyor 2-3 yıldırNemiskibu bizde başta önem vermedik ama 10 gündür geçmedi. Senin neye karşı alerjin oluyor? Geçmiş olsun sana da
Kirazımm, canımmm Kaşınmıyormuş. Çocuklardan bize sıra gelmiyor ki Geçen de ben yorgunluktan üstüme kaynar çay döktüm. Sana da geçmiş olsunTemreye de benziyor canım. Deli gibi kaşınır. Eğer Temreyse duası var,onu okuyorsun. Bendede olmustu
Nemiskibu, bu sene ilk defa olmuş. Onunda kolunda evet.benim kedi, köpek ve polen alerjim var. polenlerin en yoğunlaştığı zamanda kolumun sadece bu bölgesinde oluşuyor 2-3 yıldır
Mahlass bizimde kanaatimiz bu yönde oluştu. Kız uyansın, öğleden sonra gideceğiz doktora.Bana da egzema geldi.
Geçmiş olsun kremlerini verir hafifletir umarım..Mahlass bizimde kanaatimiz bu yönde oluştu. Kız uyansın, öğleden sonra gideceğiz doktora.