-
- Konu Sahibi storm_angell
Ciddi değilse neden ailesi ile tanıştırdıbirlikte oldum derken o düşündüğüm şeyse eğer,adam istediğini almış ve bırakmış zaten ciddi değilmiş.bence tabi
birde hazmedebilsemTerbiyesizmiş. Kendini üzmene gerek yok. Kurtulmuşsun bence
o konuda aklım başıma geldi zatenneyse boşver hayatından 1 kaç ayını yaşamamış gibi farzet.ve onunla asla evlenme. baştan belli etmiş ne güzel ya evlendkten sonra olsaydı bunlar.zararın neresnden dönülürse kardır.hatta arayıp sinirlenme bile hiç umursamıyormş gibi davran ve hayatına başkası girerse dikkat et. yani ne zamn düğün tarihi alırsınz o zamn daha rahat davranabilirsin..(yani birlikte olma konusunda,)
senin yaptığın gider benim hoşuma gider
zaten devam etmeyeceğim sadece bana yapılanı hazmedemiyorum hepsi buBence saygi diye birşey kalmamis bu iliskide...devam etmemeni öneririm.
kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
aynen canım böyle söyleyince nasıl sinir oldumİğrenç ya
aynen canım böyle söyleyince nasıl sinir oldum
Evet bazen hepimiz bunu hissederiz ki benimde iliskilerimde hazmedemedigim bi sürü olay olmuştu.bence sessizlik en güzeli.birakin sessiz kalin.zaten devam etmeyeceğim sadece bana yapılanı hazmedemiyorum hepsi bu
aptal adammm sinirlerimi tepeme çıkarıyorEvet bazen hepimiz bunu hissederiz ki benimde iliskilerimde hazmedemedigim bi sürü olay olmuştu.bence sessizlik en güzeli.birakin sessiz kalin.
Anliyrm senin ofkeni.ancak o yokmuş gibi mutlu davranirsan en büyük kufurdur ona.gayet mutluymus gibi davran.eğer bagirip cagirirsan kendini bisi zanetcek iyce ....aptal adammm sinirlerimi tepeme çıkarıyor
işte ara ara sinir harbim oluyor sonra geçiyor atlatıcam inşallahCanım boşver takma kafana ya.Bırak Allah aşkına şu yaştan sonra çocuk tribinimi çekeceksin adamın.