-
- Konu Sahibi storm_angell
artık çok yordu beni onu isteyip istemediğimden emin değilim zaten beni yarı yolda bıraktı ya yine yaparsa
sorunda çözecek bir hal kalmadıki o zaten şan kendince benim onu arayacağımı düşünüyor çünkü hep öyle olurdubence erkek arkadaşınla sorunlarını çözmeden annesini arama..
nasıl alıştırırsan öyle gider demişler ya seninki o hesap olmuş..sorunda çözecek bir hal kalmadıki o zaten şan kendince benim onu arayacağımı düşünüyor çünkü hep öyle olurdu
o olay yaratır ben sinirlenirdim sonra küserdi ben arardım barışmak için şuan yine öyle olacak sanıyor
aynen öyle oldu buda benim hatam şimdi benim aramamı bekliyordur ağız dolusu küfür edesim varnasıl alıştırırsan öyle gider demişler ya seninki o hesap olmuş..
seninle birlikte oldum derken ??kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
mevzu ve durum budur. Bir kere daha yazmayim dedim. Diger konuda yorumlar da ayni aklin yolu bir bence degerlendirinsenin yaptığın gider benim hoşuma gider mi dedi gerçekten ya 2 çocuk babası adam.böyle adamlara çerez ediyorsunuz kendinizi.ben size söyliim böyle bir yola girmişsiniz ailesine güvendiği için sizinle tanıştırmış.siz gittikten sonra ailesi destek olmayacağını falan söylemiş büyük ihtimal onunda tek başına evliliğin altına girmeye bi yerleri yememiş.bence olan bu.
hazmedemiyorum hepsi bu arayıp ağzıma geleni saymak istiyorumBarşmayın bence, barışıp ne yapacaksınız ? Adam çok karaktersiz önce evlenicez diye ailesiyle tanıştırıp sonra yan çizmiş. Bu işten size bir yol olmaz.
Evet ben konunuzu hatırladım bu iş bitti sanıyordum o gün çok kararlıydınız.Bakın geçen konunuzada yazdım şimdi de yazıyorum o adam düzgün olsaydı 2 çocukla o kadın o adamı boşamazdı eğer kadında bi sorun yoksa aldatma vs kendinize denk biri size daha münasip olcakdır.Sizi anlıyorum kozıyorsunuz neden ailesine götürdü diye zor durumda kaldınız boşverin umursamayın artık.kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur