bu ne yaaa

artık çok yordu beni onu isteyip istemediğimden emin değilim zaten beni yarı yolda bıraktı ya yine yaparsa

elbette yapacak,o son söylediği laftan nasıl biri olduğu belli.sizin canınızı yakmak için bilerek söylüyor.ileride başka başka sorunlarda sizin yine canınızı acıtmak için daha ağır laflar bile edebilecek birine benziyor.insanlar kalitesini tartışma anında gösterirler.ve bu adamın seviyesi ortada.

bence erkek arkadaşınla sorunlarını çözmeden annesini arama..
sorunda çözecek bir hal kalmadıki o zaten şan kendince benim onu arayacağımı düşünüyor çünkü hep öyle olurdu
o olay yaratır ben sinirlenirdim sonra küserdi ben arardım barışmak için şuan yine öyle olacak sanıyor

büyük ihtimalle ailesinin etkisinde kaldı.
Ama benim aklıma başka bişey de geldi yani siz birlikte de oldunuz sonuçta, bu adam gider bakire biriyle evlenir zihniyeti öyle gibi geldi bana.

nasıl alıştırırsan öyle gider demişler ya seninki o hesap olmuş..

Bu gidişin sonu ne olur derken? Siz şimdi bu denli bir kavgadan sonra ayrılmış olmadınız mı? Barışır mıyız diye soruyorsan bence barışma. Belli ki ailesinin etkisinde kalan bir tip. Barışırsan daha çok üzülürsün ilerde.

senin yaptığın gider hoşuma gider mi ? turabiyi çok izlemiş anlaşılan geçmiş olsun bu hanzodan kurtulduğun iyi olmuş, evlenebilirdin de allah korusun.

seninle birlikte oldum derken ??

mevzu ve durum budur. Bir kere daha yazmayim dedim. Diger konuda yorumlar da ayni aklin yolu bir bence degerlendirin

Barşmayın bence, barışıp ne yapacaksınız ? Adam çok karaktersiz önce evlenicez diye ailesiyle tanıştırıp sonra yan çizmiş. Bu işten size bir yol olmaz.

Adamın içine Turabi kaçmış. Onlar nasıl laflar öyle ya kazık kadar adam bide küfür de etsen için soğumaz ki yani çok sinir bozucu bi durum. Ailesi istemedi, ayrıl dedi büyük ihtimal. Zaten isabet olmuş zekâ seviyesi ortada adamın. Ağzıma geleni saymak yerine bi şükür namazı kılardım ben heralde

Evet ben konunuzu hatırladım bu iş bitti sanıyordum o gün çok kararlıydınız.Bakın geçen konunuzada yazdım şimdi de yazıyorum o adam düzgün olsaydı 2 çocukla o kadın o adamı boşamazdı eğer kadında bi sorun yoksa aldatma vs kendinize denk biri size daha münasip olcakdır.Sizi anlıyorum kozıyorsunuz neden ailesine götürdü diye zor durumda kaldınız boşverin umursamayın artık.

ailesi aklını çelmiş muhtemelen
boşver bu denli aileciden hayır gelmezdı zaten şükret

kusura bakma da tam bi karaktersiz miş n eistediğini bilmeyen bıriymiş sakın aramayın umursamayın kesın bağlantıyı beli ki dengesiz

Adam liseli ergen kıvamında cevaplar vermiş. Eee, yaşına göre davranmak her baba yiğidin harcı değil tabii.
Bu adamla hayat geçmez. Bence senin adına en iyisi olmuş. İkinci evliliğin olacaksa daha kişiliği oturmuş biriyle olmalı ki sana ilk evliliğinde yaşadığın olumsuzlukları unuttursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…