bu ne yaaa

Seni resmen Allah kurtarmış, ama hala bu saçma sapan adamla, iki çocuğu ve abuk sabuk ailesine rağmen, bir yastığa başkoymak istiyorsun.

evlilik psikolojisinemi girdi acaba ?
birde ilk evliliği başarısız olmuş korkmuş olabilir mi?
yada ailesiyle tanıştığın için onlar olumsuz birşeyler söylemiş olabilirler mi?

haklıyken bu hakaretlerle haksız konuma düşmüşsünğz tebrikler !

o kadar hakaretten sonra işin sonunu göremiyor musunuz ?

ailesiyle tanıştırdıktan sonra olduysa bütün bunlar demekki ailesi istememiş..sende uzatma boşver..belkide böylesi daha hayırlı..

evlilik psikolojisinemi girdi acaba ?
birde ilk evliliği başarısız olmuş korkmuş olabilir mi?
yada ailesiyle tanıştığın için onlar olumsuz birşeyler söylemiş olabilirler mi?
açıkcası ben ailesinin olumsuz birşey dediğini sanmıyorum bunu eski eşi aldatmış kimseye güvenemediğinden bahsediyordu bende korktuğunu düşünüyorum ama biz ilk tanıştığımızda ona peimi bırak olmaz diye kaç defa anlattım olayları bu raddeye getiren kendisi zaten

belki olmaz deyişin onu oldurma çabasına sokmuş olabilir.
erkekler zorlamayı severler.
dediğin gibi güven sorunu varsa yardım alsanız birlikte aşabilirsiniz..

böyle dfavrandığına göre oda yalandır belki

belki olmaz deyişin onu oldurma çabasına sokmuş olabilir.
erkekler zorlamayı severler.
dediğin gibi güven sorunu varsa yardım alsanız birlikte aşabilirsiniz..
artık çok yordu beni onu isteyip istemediğimden emin değilim zaten beni yarı yolda bıraktı ya yine yaparsa

zaten 30 yaşında adam olamamış ki ilk karısına sahip çıkamamış o 2 çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum.pek bi insanı yarı yolda bırakan biri ki evlendikten sonra bıktım ayrılalım demiştir ilk karısına.yada eb kısa yol aldatmıştır.

artık çok yordu beni onu isteyip istemediğimden emin değilim zaten beni yarı yolda bıraktı ya yine yaparsa
şuan böyle hissediyorsun lakin ılımlı olsa özür dilese tekrardan dönecekmişsin gibi fısıldıyor satır araların.
arafta bırakma kendini.
arayıp konuşmamız gerek de ve konuşun hem kendini hem onu netleştirmiş olursun..

yine triplere girecek vazgeçilmez erkek pozları ben bu adama 8 ayımı feda ettim kısmetlerimi geri çevirdim inandım güvendim gün içinde en az 4 defa arardı mesaj atardı aşkım sultanım hatunum falan derdi
iki adım yolu bile yürütmez gideceğim yere kadar bırakırdı sensiz yaşayamam falan derdi şimdi ne oldu çözemedim
annemi ara konuşsana diyor birde ben annesine ne diyeyim ki

nasıl yani?
annesi ne alaka?

kendin kaşınmışsın nasılsa bitmişti ne uğraşıyorsun..adam değil zaten kendine saygısızlık etmekten öteye gitmemişsin bu hareketinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…