- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi storm_angell
kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
Simdi olay çok yeni zamanla sakinleşirlersniz. Boyle hayirlisi olmuş benceyok yaaa ne evlenmesi beni yarı yolda bırakan adamla nasıl evlenmeyi düşünürüm o iş bitti artık ama bana yapılanları hazmedemiyorum
açıkcası ben ailesinin olumsuz birşey dediğini sanmıyorum bunu eski eşi aldatmış kimseye güvenemediğinden bahsediyordu bende korktuğunu düşünüyorum ama biz ilk tanıştığımızda ona peimi bırak olmaz diye kaç defa anlattım olayları bu raddeye getiren kendisi zatenevlilik psikolojisinemi girdi acaba ?
birde ilk evliliği başarısız olmuş korkmuş olabilir mi?
yada ailesiyle tanıştığın için onlar olumsuz birşeyler söylemiş olabilirler mi?
belki olmaz deyişin onu oldurma çabasına sokmuş olabilir.açıkcası ben ailesinin olumsuz birşey dediğini sanmıyorum bunu eski eşi aldatmış kimseye güvenemediğinden bahsediyordu bende korktuğunu düşünüyorum ama biz ilk tanıştığımızda ona peimi bırak olmaz diye kaç defa anlattım olayları bu raddeye getiren kendisi zaten
böyle dfavrandığına göre oda yalandır belkiaçıkcası ben ailesinin olumsuz birşey dediğini sanmıyorum bunu eski eşi aldatmış kimseye güvenemediğinden bahsediyordu bende korktuğunu düşünüyorum ama biz ilk tanıştığımızda ona peimi bırak olmaz diye kaç defa anlattım olayları bu raddeye getiren kendisi zaten
artık çok yordu beni onu isteyip istemediğimden emin değilim zaten beni yarı yolda bıraktı ya yine yaparsabelki olmaz deyişin onu oldurma çabasına sokmuş olabilir.
erkekler zorlamayı severler.
dediğin gibi güven sorunu varsa yardım alsanız birlikte aşabilirsiniz..
belkide annesi çünkü kadının onu aldattığından değilde pasaklı olduğundan bahsediyorduböyle dfavrandığına göre oda yalandır belki
şuan böyle hissediyorsun lakin ılımlı olsa özür dilese tekrardan dönecekmişsin gibi fısıldıyor satır araların.artık çok yordu beni onu isteyip istemediğimden emin değilim zaten beni yarı yolda bıraktı ya yine yaparsa
yine triplere girecek vazgeçilmez erkek pozları ben bu adama 8 ayımı feda ettim kısmetlerimi geri çevirdim inandım güvendim gün içinde en az 4 defa arardı mesaj atardı aşkım sultanım hatunum falan derdişuan böyle hissediyorsun lakin ılımlı olsa özür dilese tekrardan dönecekmişsin gibi fısıldıyor satır araların.
arafta bırakma kendini.
arayıp konuşmamız gerek de ve konuşun hem kendini hem onu netleştirmiş olursun..
nasıl yani?yine triplere girecek vazgeçilmez erkek pozları ben bu adama 8 ayımı feda ettim kısmetlerimi geri çevirdim inandım güvendim gün içinde en az 4 defa arardı mesaj atardı aşkım sultanım hatunum falan derdi
iki adım yolu bile yürütmez gideceğim yere kadar bırakırdı sensiz yaşayamam falan derdi şimdi ne oldu çözemedim
annemi ara konuşsana diyor birde ben annesine ne diyeyim ki
bende bilmiyorum ki ne alakaysa o seni istiyor onla bir alakası yok der gibinasıl yani?
annesi ne alaka?
kendin kaşınmışsın nasılsa bitmişti ne uğraşıyorsun..adam değil zaten kendine saygısızlık etmekten öteye gitmemişsin bu hareketinle.kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
bence erkek arkadaşınla sorunlarını çözmeden annesini arama..bende bilmiyorum ki ne alakaysa o seni istiyor onla bir alakası yok der gibi