bu ne ya :(

karadeniz sahil ilçede oturuyorum iş yok ki atama bekliyorum kasıma kadar evdeyim yani.sanki göz kapaklarıma taş koymuşlar ya.
Ooooo kasıma daha yıl var.
Oradaki insanlar neyle geçiniyor?
Part-time marketlerde çalışamıyor musun?

karadenizdesin ve halim yok diyosun ; inanmam canım . şaka şaka azcık halkın içine gir bak neşen çeyfun yerune çelur daaaaa:)

misalll.ayakta duramıyorum amaa
bence sen bahane arıyorsun evde durmak için.
sağlık sorunum yok diyorsun ama ayakta duramıyorum diyorsun.
20 yaş çok geç bir yaş baba parası yemek için.
kaldı ki sürekli ayakta durman gerekmiyor çalışırken.
okuma yazma bilmeyen insanlar nerelere geliyor. azmin gücü diye gerçek bir şey var.

merkürdendir yani tembellğimden değildir dimi :KK70: :KK70:
ben kendi tembelliğimi ve üşengeçliğimi şu sıralar merküre bağlıyorum ondan önce dolunayaydı arada birde 'zeki insanlar üşengeç olur, dağınık olur' gibi twitler olurdu bende buna bağlayarak zekiyim ben ilişmeyin bana diye dağınıklığımı bastırmaya çalışırdım :rolleyes::rolleyes:oda olmadı başka bahaneler buluruzzzzzz

bence sen bahane arıyorsun evde durmak için.
sağlık sorunum yok diyorsun ama ayakta duramıyorum diyorsun.
20 yaş çok geç bir yaş baba parası yemek için.
kaldı ki sürekli ayakta durman gerekmiyor çalışırken.
okuma yazma bilmeyen insanlar nerelere geliyor. azmin gücü diye gerçek bir şey var.
duramıyorum .bildiğim bi hastalığım da yok.babam da çalışmama izin vermiyor.bende baba parası yemiyim diye kpssye çalıştım kasımı bekliyorum canım.evde neler yapabilirim konusnda yardım almak istedim.bana kalsa keşke gezerim canım sıkılmaz.

kızlar 2o yaşında bi genç kızım.hastalığım falan yok çok şükür.ama kaç gündür öyle bi halsizim bıkkınım ki.hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.gözlerim durduğum yerde kapanıyo.çalışmıyorum evdeyim sohbet edecek arkadaşım da yok öyle. tv izlemek istemiyorum programlar malum.bana ne önerirsiniz :)

nikah şekeri, bebek şekeri, örgü, dantel, kitap okumak, dışarı çıkıp yürüyüşler yapmak vb....

ben kendi tembelliğimi ve üşengeçliğimi şu sıralar merküre bağlıyorum ondan önce dolunayaydı arada birde 'zeki insanlar üşengeç olur, dağınık olur' gibi twitler olurdu bende buna bağlayarak zekiyim ben ilişmeyin bana diye dağınıklığımı bastırmaya çalışırdım :rolleyes::rolleyes:oda olmadı başka bahaneler buluruzzzzzz
annem kızıyo artık senn yaşındayken ben böyle değildim diye.ya elimde olsa neler yapıcamkalkıp .ama 3 gündür 3lü koltuklar arasında saf saf dolanıyorum :)

duramıyorum .bildiğim bi hastalığım da yok.babam da çalışmama izin vermiyor.bende baba parası yemiyim diye kpssye çalıştım kasımı bekliyorum canım.evde neler yapabilirim konusnda yardım almak istedim.bana kalsa keşke gezerim canım sıkılmaz.
Baban çalışmana neden izin vermiyor?
Sordun mu kendisine; erkeğe muhtaç bir hayat mı layık görüyormuş biricik kızına?

karadeniz sahil ilçede oturuyorum iş yok ki atama bekliyorum kasıma kadar evdeyim yani.sanki göz kapaklarıma taş koymuşlar ya.

Hmm inşallah güzel haberler alırsın o zaman, havalardan da olabiliyor ama emin ol kasvetli soğuk karanlık insanın yerinden kalkası gelmiyor bu da zamanla daha da stresli bir hal alıyor :KK43: polyester obje al evde boya ben yapıyordum bir ara çok ta zevkli :KK51: spora git ya da yüzmeye iyi gelir :KK14:

annem kızıyo artık senn yaşındayken ben böyle değildim diye.ya elimde olsa neler yapıcamkalkıp .ama 3 gündür 3lü koltuklar arasında saf saf dolanıyorum :)

Annen ikna etsin babanı çalışmana izin vermesi için.
Baba neden izin vermiyor,onu da anlamadım...

İyi madem kendi teşhisini de kendin koymuşsun.
Gencecik yaşta evde oturmaya,ailenden para istemeye sıkılmıyor musun?
sıkılıyorum.zaten evden çıkarmadıkları için paraya da ihtiyacım olmuyor.sıkılırım ilerde düşüncesiyle okudum okulumu bitirdim dışardan kasımda atanırım diye düşünüyorum inş.canm ondan böyleyim.umudum olmasa evde oturmm bişekilde ikna eder özele yönelirim.

Baban çalışmana neden izin vermiyor?
Sordun mu kendisine; erkeğe muhtaç bir hayat mı layık görüyormuş biricik kızına?
babam kasımda nasıl olsa atanırsın diye şimdi otur evde diyor.zaten anlaşıldğı üzere baskıcı bi ailem var.dua edin de atnıyım puanım yüksek ama her an herşey olabiliyor türkiyede.

sıkılıyorum.zaten evden çıkarmadıkları için paraya da ihtiyacım olmuyor.sıkılırım ilerde düşüncesiyle okudum okulumu bitirdim dışardan kasımda atanırım diye düşünüyorum inş.canm ondan böyleyim.umudum olmasa evde oturmm bişekilde ikna eder özele yönelirim.

Ayol ben sıkılmayı kibar tabirle kullandım.
Kendi sütyenini,orkidini baba parasıyla almaya utanmıyor musun demek istedim.
Madem babanı ikna etme şansın var,hemen işe gir,kasımda atanacağının garantisi yok ki!!!

X