• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi?

miray01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
16
6
3
36
Merhaba kızlar,
Eşimle 6 aydır korunmuyoruz.
Bebek beklediğimizden her ay oldum mu olmadım mı ve gün takip etmek meğerse ne zormuş.
12.08.2014 tarihinde adet olmuştum ve bu ay da 08.09.2014 tarihinde adet oldum, yani 18 gün önce.
Şu anda göğsümde acayip bir şişkinlik ve ağrı var ve az önce çamaşırıma koyduğum peçetede kahverengi leke olduğunu farkettim.
Sizce ne olabilir kızlar?

yerlesme kanaması desem erken gıbı geldı bana ama umarım oyledır kac gunde bır adet oluyosun bırde yumurtan ne zaman catladı bılıyomusun

yerlesme kanaması desem erken gıbı geldı bana ama umarım oyledır kac gunde bır adet oluyosun bırde yumurtan ne zaman catladı bılıyomusun

Umarım öyledir canım.
Çok istiyorum rabbim banda nasip eyler inşallah.
28 günde bir oluyorum internette öyle yazıyor SAT hesaplamalarında.
Yumurtamın çatladığı tarihi bilmiyorum ama gün sayarak gidersem 5 gün önceki pazara denk geliyor.

On gün sonra anlarsın acele etme canım :-D

Leke gelince korktum bu kadar erken adet oluyorum diye ama umarım bebektir hayırlısıyla yaa allahım her isteyene ve banada versin inşallah...
Sabırsızlanıyorum artık yaa

Umarım öyledir canım.
Çok istiyorum rabbim banda nasip eyler inşallah.
28 günde bir oluyorum internette öyle yazıyor SAT hesaplamalarında.
Yumurtamın çatladığı tarihi bilmiyorum ama gün sayarak gidersem 5 gün önceki pazara denk geliyor.

hayırlısı dıyelım ozaman ınsallah vardır canım umudunu kırmak ıstemem ama bu kadar erken olmayabılır ama herkezın vucut yapısıda aynı olmadıgı ıcın olabılırde hele bı adet gununu bekle bı test yap allahın ıznıyle kuzun gobusunde oluır

hayırlısı dıyelım ozaman ınsallah vardır canım umudunu kırmak ıstemem ama bu kadar erken olmayabılır ama herkezın vucut yapısıda aynı olmadıgı ıcın olabılırde hele bı adet gununu bekle bı test yap allahın ıznıyle kuzun gobusunde oluır

Amiiinnn canım benim hayırlısıyla ama çok korktum yaa...
Bu kadar erken adet olmam inşallah yaa..
Adet günüme daha 8 - 9 gün var ama yaa :(
Sabırsızlanıyorummm

Leke gelince korktum bu kadar erken adet oluyorum diye ama umarım bebektir hayırlısıyla yaa allahım her isteyene ve banada versin inşallah...
Sabırsızlanıyorum artık yaa
Sabrın sonu selamettir ama dimi? Şimdi zaten anlayamazsın ki testte filan
hem şimdiden yerleşme kanaması gelmez erken baya...adete yakın gelir ancak tutunur

Sabrın sonu selamettir ama dimi? Şimdi zaten anlayamazsın ki testte filan
hem şimdiden yerleşme kanaması gelmez erken baya...adete yakın gelir ancak tutunur

Hadi yaa :(
Mecbur bekleyeceğim yani.
Karnım ve göğsüm acayip şiş ağrı var hayır olsun inşallah :(

Back