• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi...

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
dün akşam eşim geldi telefonda babasıyla konuşuyordu,anladım bir şey olduğunu.memleketten yengesi geliyomuş birgün onlarda kalcakmış.tabi benim kocam herşeyi bana dank diye söyler keçilerim tepeme cıkar.bizede uğrar dedi. bende o kadın gelmez dedim cünkü anlayışlı biridir o öle calışan insaanın evine haftaiçi patavatsızca gelmez.neyse dedimki kocama gelsin zaten evlendiğimiz günden beri bize sizinkilerden yani sizin aileden başka kimse gelmiyor.yüzsüzler dedim.o da bundan sonra sizden biri gelirse sorucam falan dedi.kumandayı attı .ardından beni ittirdi.orta sehpayı ters cevirdi.bende delirdim tabi.sen bide cocuk istiyosun.senin neyine güvenip cocuk yapım ben dedim.gitti yattı bu.sonra bende tv izliyorum kalktı sigara içti ardından bende yattım sonra baktım gece gelmiş yanıma.sabah işe gittim aramış müzik dinletiyo dinlemedim suratına kapadım.şimdi kursta 9 da gelcek cok sinirliyim halen ona hatta sabah baya beddua ettim işallah gelemez diye niye böle oluyoruz biz ya.halen öğrenemedi şu ailesiyle benimle olan dengeyi…..

Madem eşinin ailesinin size gelmeye yüzü yok yüzsüzler!.

Niçin bunu eşinizin önüne getirip ona karşı dillendiriyorsunuz.

Yengesi gelsin görsün gitsin.Geliyorsa hoşgelsin demeniz yeterli imiş.

Son düzenleme:
dillendirmesem hiç bizden gitmezler cnm.bakma ben sert ve katı davranıyorumda yüz bulamıyorlar...şuan hem çalışıyorum,hem üds kursuna gidiyorum,hem yükseklisans tezi hazırlıyorum,hem evliyim,hemde böle acaip bir ailesi olan kocam var...kocamla bir gün kişisel bir nedenle kavga etmiş olsak bırakıp gidicem ama tek neden ailesinin sürekli bize dahil olmaya çalışması.benle yaşıt kızları var elini birşeye sürmez.ben bu kadar işi bir arada yürütüyorum ama bak görki beni anlamıyolar.bu kız nelerle uğraşıyor bide biz rahatsız etmeyelim demiyorlar....

Keşke eşinizi analı babalı kesimden değilde kimsesiz çocukların büyüdüğü bir yetiştirme yurdundan alsaymışsınız, ne gelen olurdu ne giden :10:

dillendirmesem hiç bizden gitmezler cnm.bakma ben sert ve katı davranıyorumda yüz bulamıyorlar...şuan hem çalışıyorum,hem üds kursuna gidiyorum,hem yükseklisans tezi hazırlıyorum,hem evliyim,hemde böle acaip bir ailesi olan kocam var...kocamla bir gün kişisel bir nedenle kavga etmiş olsak bırakıp gidicem ama tek neden ailesinin sürekli bize dahil olmaya çalışması.benle yaşıt kızları var elini birşeye sürmez.ben bu kadar işi bir arada yürütüyorum ama bak görki beni anlamıyolar.bu kız nelerle uğraşıyor bide biz rahatsız etmeyelim demiyorlar....

Ailesinin sık gelmesinden rahatsız olabilirsiniz.
Ama benim demek istediğim bunu bu şekilde eşinize yansıtıp onu üzüp kızdırıp sonrada neden böyle yapıyor demeniz.
Bu şekilde birşey çözemeyeceğiniz gibi huzursuzluğunuzda artar.

Tabi canım hiç olmaz mıydı ?

Hem kel kalırdınız hem fodul..

ALLAH size başka dert vermesin hanımefendi :51: zira en büyük derdiniz bu ise ALLAH beterinden saklasın mazallah ..Hem anası babası sağ olan bir eş alacaksınız, sonra da yok efendim gelmesinler gitmesinler...Ohhhhğğğğ (!)

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner dua edinde keserin ucu size dönmesin :61:

ay valla anlamadım yengesi nediye size geliyor birşey olmuşta geliyor diyosunuz..gelmesi sizin ile ilgili deyil ise neden sinirleniyorsunuz geldiyinde soğuk davranırsınız birdahada gelmez olur biter eşinize nediye bağırıp çağırıyorsunuz

dün akşam eşim geldi telefonda babasıyla konuşuyordu,anladım bir şey olduğunu.memleketten yengesi geliyomuş birgün onlarda kalcakmış.tabi benim kocam herşeyi bana dank diye söyler keçilerim tepeme cıkar.bizede uğrar dedi. bende o kadın gelmez dedim cünkü anlayışlı biridir o öle calışan insaanın evine haftaiçi patavatsızca gelmez.neyse dedimki kocama gelsin zaten evlendiğimiz günden beri bize sizinkilerden yani sizin aileden başka kimse gelmiyor.yüzsüzler dedim.o da bundan sonra sizden biri gelirse sorucam falan dedi.kumandayı attı .ardından beni ittirdi.orta sehpayı ters cevirdi.bende delirdim tabi.sen bide cocuk istiyosun.senin neyine güvenip cocuk yapım ben dedim.gitti yattı bu.sonra bende tv izliyorum kalktı sigara içti ardından bende yattım sonra baktım gece gelmiş yanıma.sabah işe gittim aramış müzik dinletiyo dinlemedim suratına kapadım.şimdi kursta 9 da gelcek cok sinirliyim halen ona hatta sabah baya beddua ettim işallah gelemez diye niye böle oluyoruz biz ya.halen öğrenemedi şu ailesiyle benimle olan dengeyi…..

yüzsüzler diye eşinizin ailesine mi söylüyorsunuz?
sırf sizin evinize geldikleri için mi yüzsüz oluyorlar?
ondan sonra adımı kaynana savunucusuna çıkarıyorlar
gel de savunma

bedduayı yengeye mi ettiniz eşinize mi?
beddua etmek nasıl bir kin, nasıl bir öfkedir?

hep diyorum, yine yineleyeceğim.
biz kadın erkek eşit olsun falan istemiyoruz
kadın daha üstün olsun istiyoruz.

Son düzenleme:
ileride çocuğun olunca onun evine gitmeyecek misin? ya da istenmesen, arkandan böyle hakaret edilse hoşuna mı gidecek? ayıp yahu.

Kendi aileniz neden gelmiyor bilmiyorum ama kadın ugramak istemis iste? Anası, babası hep geliyorsa onun sucu ne? Memletinden baska bir yere gidiyor sonucta normaldir es, dost ziyareti. Esinizin bize de gelir demesi cok normal.
Kırk yılda bir evinizde haftaici misafir agırlamayı ne kadar cok büyütmüssünüz..

Son düzenleme:

bir insanın (bakınız eş demiyorum) ailesine yüzsüz dersen alacağın tepki aşağı yukarı bu olur
bence ikiniz tutumuda ilginç
bence eşinde en az senin kadar karımdan çocuk yapmalımıyım diye düşünüyordur
daha sakin olmaya çalış
hislerini içinde tut yada yakın bi arkadaşına dertlen
her hissettiğini eşine söyleme:34:

ben 2 günde bir anneme, sık sık da kayınvalideme giderim. onlar pek sık gelmezler ama diyelim ki annem ben ona çok gidiyorum diye o da bana sık sık gelse ve eşim annem için ne kadar çok geliyor yüzsüz dese o an boşarım onu. sevmeyebilirsiniz, evinizde istemeyebilirsiniz ama onlar sizin eşinizi hayata getiren, büyüten, sizden önce hayatında var olan kişiler sadece birazcık saygı.

siz ÇALIŞAN GELİNsiniz diye birden eşinizin annesi babası yok olmuyor.madem bu kadar yoğundunuz evlenmeyiverseydiniz. ah her işi hallediyorsunuz bir arada değil mi?
hayır efendim halledemiyorsunuz,çok daha önemli değerlerden ödün veriyorsunuz.eşiniz az bile yapmış ailesine "yüzsüzler" diyen birine.ne diye çocuk yapmak istiyorsunuz peki gelininizden/damadınızdan "yüzsüz" kelimesini duymak için mi?

eşimin şehir dışından bi yakını gelse bize de uğraması gayet doğal hatta uğrmazsa biz akşam yemeğine davet ederiz. sizin aileniz evinize gelmiyorlarsa eşinin ailesinin ne suçu varki faturayı onlara kesiyorsunuz. çok yoğun çalışabilrsiniz sizde müsait olduğunuz bi akşam davet edin. bunlar hayatın içinde çokkk doğal şeylerdir. sizin istediğiniz hiç kimse gelmesin olur mu yaa eşiniz sizin aileniz için öyle bişey dese hoş mu olur. sizin anneniz ne kadar anneyse onunkide o kadar anne... bende yeni evliyim kaynanama sölimde beni öpsün başına koysun resmen gelin diye ısrar ediyorumm :))

Kendi aileniz neden gelmiyor bilmiyorum ama kadın ugramak istemis iste? Anası, babası hep geliyorsa onun sucu ne? Memletinden baska bir yere gidiyor sonucta normaldir es, dost ziyareti. Esinizin bize de gelir demesi cok normal.
Kırk yılda bir evinizde haftaici misafir agırlamayı ne kadar cok büyütmüssünüz..

Aynen katılıyorum, abartmış, üstelik bir de beddua etmiş ki (sanırım eşine) o daha fena

Back
X