- 6 Ocak 2021
- 51
- 87
- 36
- Konu Sahibi strongwoman3548
Herkese merhaba.hemen konuya girmek istiyorum.geçen ay arada gelen ani heyecanlanma hissi kalbimde sanki aşırı çarpıntı içim içime sığmıyormuş gibi bi durum yaşadım.hani böyle bişey yaşarda aşırı heyecan yaparsınız ya vücudunuz da tepki verir o his oluştu.o anda ne eve sığabildim ne oturabildim ama eşime belli etmedim hemen farklı şeyler düşünmeye çalışarak o anı atlatmaya çalıştım 3 gün boyunca ara ara geldi ve bi daha yaşamadım takiii bugüne kadar.az önce yine aniden sanki kalbimde bi yoğunluk ve heyecanlanma hissi geldi.o an gögüs kafesim de sanki baskı var gibi oluyor.yakın zamanda kötü bi durum da yaşamadım.sadece işim biraz stresli ve 2 çocuğum var.hep evin içindeyiz.çocuklarım öyle şımarık beni yoran çocuklar değil ama yine de bazen çok şımardıkları anlarda oluyor normal olarak.temizlik takıntım da var.acaba diyorum bu takıntım beni yordu da psikolojim falanmı bozuldu.aynı durumu bugün de yaşayınca moralim bozuldu.benim gibi bu tarz bişey yaşayan hanımlar var mı merak ediyorum.varsa atlatabildiniz mi ve nasıl atlattınız? dediğim gibi her gün yaşadığım bişey değil bu arada oluyor ve beni enideşeye düşürdü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum