Bu ne şimdi ? Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz

daha buluşmadık yarın inşallah.. büyük konuşmayım ama sanıyorum ki en fazla 1 saat oturabilirim

sen bu çocuğu sevmiyosun belli ki. niye takıyosun ki buna. çiçek almayı düşünen biri bu çocuk sonuçta. parkta buluşulur bunda kötü olan ne. biraz orda zaman geçirip kafeye götürür illaki ilk buluşma diye. ama normalde kafe falan sevmeyen biri olabilir benim gibi.

sen bu çocuğu sevmiyosun belli ki. niye takıyosun ki buna. çiçek almayı düşünen biri bu çocuk sonuçta. parkta buluşulur bunda kötü olan ne. biraz orda zaman geçirip kafeye götürür illaki ilk buluşma diye. ama normalde kafe falan sevmeyen biri olabilir benim gibi.
sevmemekle alakası yok yeni tanıştığım insana hemen ısınamam.. 1 saatten sonrası sıkar beni rahat olamam

Saka gibi.
Ortada olan bisey yok senaryo yaziyorsunuz.
Ne malum cicekle gelecegi, ne malum baska bir yere gimeyeceginiz parktan.
Once bir yasayin sonra dert arayin kendinize bence.
Hem 2 ogrenciye pekala parkta yakisir.

Saka gibi.
Ortada olan bisey yok senaryo yaziyorsunuz.
Ne malum cicekle gelecegi, ne malum baska bir yere gimeyeceginiz parktan.
Once bir yasayin sonra dert arayin kendinize bence.
Hem 2 ogrenciye pekala parkta yakisir.
evet yarında bu senaryoyu oynuycam. duyduğum seyler var diyorum.

Biz ilk "5" bulusmamizi parkta sahilde falan yaptik üstüste 5 gün. Bi yere gidip oturmadik.

Adam ne cimri cikti ne az onem veren biri. 6 senedir de beraberiz. Iyi ki böyle şeylere takılan biri değilim. Hayatımın hatası olurdu yoksa.

Neden Ingiliz prensesi gibi davranıyorsunuz sorması ayıp ? Sanki siz burjuvasiniz çocukta zenci köle :KK45: Elinde çiçekle gelmezse bu ilişki baslamadan biter. Allah çocuğun yüzüne baksın da yarin çiçek alamasın insallah :KK45:
Şaka bir yana parasinin olmadığını sanmıyorum. Öyle olsa çiçek almaz kafeye götürür onun yerine bir çay ismarlardi. Parkta buluşup öyle bir yerlere gidersiniz bence. Sonuçta bugüne bugün 2. Elizabeth le buluşuyor. Bir İngiliz çayı ismarlasin artik canım ayiptir:KK45:

bazen vallahı erkeklere hak vermıyor degılım .
adamlar bosuna basbas bagırmıyorlar kadınlar ne ıster dıye .
sahı bız kadınlar ne ısterız ??

Neden Ingiliz prensesi gibi davranıyorsunuz sorması ayıp ? Sanki siz burjuvasiniz çocukta zenci köle :KK45: Elinde çiçekle gelmezse bu ilişki baslamadan biter. Allah çocuğun yüzüne baksın da yarin çiçek alamasın insallah :KK45:
Şaka bir yana parasinin olmadığını sanmıyorum. Öyle olsa çiçek almaz kafeye götürür onun yerine bir çay ismarlardi. Parkta buluşup öyle bir yerlere gidersiniz bence. Sonuçta bugüne bugün 2. Elizabeth le buluşuyor. Bir İngiliz çayı ismarlasin artik canım ayiptir:KK45:
ısmarlamazsa aksam ilk size yazıcam artık bu gazla bi kulagını çekersiniz :)

X