Bu ne şimdi ? Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz

Ya ben sevdiğimle kaldırımda otursam bile mutlu olurum ne olmuş yani parkta otursanız hey Allahım ya
İlk buluşma önemli olabilir ama çiçek alması bile yeter parkta oturmak için.
sevdigim kisiyle bende yaparım onu ama sevdigim kisiyle.. ben daha bu kisiyi tanımıyorum bile

şimdi şöyle düşünüyorum kafelere götürmek istememiştir çünkü başbaşa olmayı düşünmüş olabilir ya da götüreceği yerlerden memnun olmayacağını düşünmüş olabilir ters bir izlenim vermek istememiştir ilk buluşmada çok şık bir yere götürmek de yanlış izlenim hem parkları herkes sever :KK14: cimri ya da pintiliğinden yaptıysa da bunu daha sonraki buluşmalarınızdan anlayabilirsin hemen öyle düşünme bence ne yapacağını bilememiş heyecanlı bir genç adam var karşında :cool:

İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
çicekleri de mezarlıktan mı topladı acaba?o_O

sevdigim kisiyle bende yaparım onu ama sevdigim kisiyle.. ben daha bu kisiyi tanımıyorum bile

ne güzel iste tanimiyorsun ve parkta bulusuyorsun. En azindan yalniz olmazsiniz :) Ne insanlar var kizlari evlerine davet ediyorlar falan....birde öyleleri var yani :)

İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
o da öyle güzel olur düşünmüş demek ki:KK70:
nolcak ki ya
böyle şeylere takılmayın
ayrıca cimri adam çiçek getirir mi sağdan soldan yolar :p

Ben cimri olduğunu düşünmüyorum
banada dese (eşim) kabu ederdim hem hoşumada giderdi
belkide utanıyordur belkide kimse olmasın rahat konuşabilmek için diyordur

Bence çok romantik. Asıl sıradan olan cafe gibi yerler; onca insanın içinde her zamanki bir yerde klişe bir şekilde buluşmak.
Benim iki uzun ilişkim oldu ve bir kere bile çiçek almadılar:KK61:Bunu da düşünmüş çocukcağız.

biz de ilk mc donaldsda buluşmuştuk yaşımızda küçük değil, çalışan 2 insan hani ilk buluşma daha romantik şık bi yerde olur değil mi? karşılıklı hamburger yedik:))) böyle şeyler ilk buluşmada belli olmaz bence

X