bu ne şimdi görümce.....

doğumu 8.aylık olarak yaptım eşimi yola eşim uzun süre çalışmadı çocuk olacak ne olacak diye düşünürken tansiyonum fırlamış bunu bilebile demiyolarkı gelinim sen evine sahip çıkıyorsun çocuğunu bakıcılarda bırakarak destek vermeleri gerekirken yanımda olamaları lazımken bide üstüne kovuluyorum yukarıda allah var ben onun adaletine güveniyorum

boyle durumlarda kendıne dısardan bak canm sankı bu oloayı baskası yasıyormus gıbı oyle yorum yap derım .eger senın evlerıne gelmenı onlarla muuhattap olomanı ıstemıyorlarsa sende onlara muhtac degılsın gıtmezsın evıne olur bıter ..

Gorumce ayri ayip etmis kp ayibin alasini etmis…bencede gitmeyin artik onlara…madem torun glein lazim degil salla hepsini…

bende görümce oldum benimde yengem var ama onu o kadar çok severim ki o benim canımdır ailemizde özde vardı üvey de hiç bir zaman birbirimize ayrım yapmadık önce karşıyı düşündük öyle gördüm asla bencil olamadım ama evlenince öğrendim elti ne görümce ne başım ağrıdı yenge desem koşar beni sevmiyebilirler biri dedesi birisi halası şaka gibi ama gerçek malesev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…