bu ne şimdi görümce.....

Aaa babali kizli gelmeyin bilmem ne demisler agiz birligi edercesine!!!
Ne bicim insanlar !!
Birdaha da asla ayak basma!!
Onlarin tanidiklarina da anlat soran olursa torunlarini kovdular istemiyorlarmis de!!!

Kayınpederinizin sizinle veya eşinizle bir problemi olmalı. Yoksa size neden böyle davransın. Hatta benim bildiğim Kayınbaba lar gelinlerini sevmese bile namus bizim gözüyle baktıkları için sahiplenirler. Esas konu torunu na nasıl kıymış. Dede ler oğluna veya gelinine kızsa bile torunlara içi gider kıyamaz. Yalnız bu lafı bende duysam görünmezdim bir daha gözüne.

Siz görümcenizin çocuğuna kötü mü davrandiniz niye öyle tepki verdiler?

kızlar merhaba kafayı yiyeceğim artık ben böyle bi insan görmedim sanki kaynanam oymuş gibi,dün iş çıkışı eşimle kayınvalideme gittim ev kalabalıktı misafir varmış neyse onları ağırladık gittiler yemek yememiştik bizde oturduk yemeğe benim 2 yaşında görümcemin de 3 yaşında oğlu var çocuklar oyuncak için kavga ediyorlar bende birbirlerine zarar vermesin diye yanlarına gidip gönüllerini yaptım (onun oğlu biraz yaramaz bizimkini nerde bulsa oyun sanarak itiyor bizimki artık korkmuş ona yaklaşmak istemiyor oda çocuk farkında değil burda görev bize düşüyor ama annesi sağolsun ilgilenmiyor bile ben her kavgalarında yanlarına gitmek zorunda kalıyorum ) annesi arkadan sizin oğlunuzumu yiyor madem gelmeyin bidaha benim çocuğumu itip kakıyorsunuz diye bağırmasın mı bende sen yanlış anladın ben zarar vermesinler diye yaptım diyorum ama hala bana bağırıyor bende en son senin karsında çocuk yok ne bağırıyorsun dedim ben doğumumda 5 gün yoğun bakımda kaldım ölümden döndüm demesin mi ölümden döndün hala akıllanmadın diye kayıperim de bana gelinde torunda lazım değil gidin evden demesin mi çok morelim bozuldu kızlar bizi yatıştıracağına kızını korudu buraya gelin geldim orta yolu bulacağına yaptığına bak 1hafta önce benim oğlan hasta olmuştu baba bi arayıp sormadın sana kırıldım demiştim işinize geliyorsa demesin mi yok yok ben akıllanmayacağım buna rağmen sen niye gidiyorsun inanın ben iyi olmaya çalıştıkça olmuyor

Aman sana da böyle kp lazım değil boşver gitme bidaha...

Birdaha gorusmemek icin bulunmaz firsat :KK66:
Hiiic uzulmeyin, ne kapilarina gidin ne torunlarini gosterin bidaha, ancak oyle hizaya gelirler :KK14:

Fazla iyisin arkadaşım yüzlerine bile bakmam telefonlarini açmam eşime de söylerim

Esiniz ne dedi? Arkanizda duruyormu?
Ne bayram ne seyran gitme birdaha nasil olsa lazim degilmis ona ne gelin ne torun.
Eger bayramda gidersen, daha cook kovulursun o evden. Bence bidaha gorusme.
Yani ben oyle yapardim.

Ohh canıma minnet der bir daha da gitmezdim, çocuğumu da göndermezdim ben olsam.

esiniz ne diyor bu duruma canım? anlamiyorm ya ortayolu bulacagina k.pederiniz kızını korumuş. o kiziysa sende gelinisin ayirt etmemesi lazim ayrım yapanlarda hic sevmem el kızı gbi davranmamalari lazim. ayrica gorimcenizde cok ayıp etmis cnm elini etegini cek mesafeli.ol derim uzme kendini

Gtmezsin bida. Bu kadar basit.
Burda kimse deil eşinin ne düşündüğü önemli . Senden yanaysa şanslısın. Ama onlarada hak veriyosa asıl sorun şmdi başlar ..

Bnde bazen diyorum kii kaynvalidemlerde bi kavga çıksa eşimin bni haklı bulduğu büyük bi kavga :KK62: sonra bida ne kaynvalide ne görmce ne elti. Hçbiryle görüşmemem içn bi bahanem olurdu. Ama yok işte bak şanslısın.

Kayınpederiniz bir Anda mı bu kadar aksileşti, yoksa zaten böyle miydi? Aranızda başka sorunlarda olsa bu cümle hiç iyi olmamış, her zaman hatırlanacak bir kötü anı.
Ben olsam ; torun lazım değilse bir daha torun göremez Son isteği olursa belki . Benimle anlaşamayabilir ama torununa öyle der mi insan?Çok kinci olabilirim ama zaten işinize gelirse diye belirtmiş.

Bu laflar uzerine yine de giderseniz sulalenin tescilli gurursuzu olursunuz benden soylemesi.

Bu kadar mı olay yani.
Geçmişi var gibi geldi bana da.
Hani sürekli didişme varsa görümcenizle aranızda kayınbabanızın da sabrı taşmış ve tarafını seçmiş olabilir.

Ben arkadaşlar gibi de düşünmüyorum, bir anlık sinirle torunu için konuşmuş olabilir ama elbette pişman olabilir. Hiç mi sinirliyken istemediğiniz bir şey söylemediniz allasen.

bizim gelinimiz de en ufak bir pürüzde bize yeğenimizi göstermiyor. bizi cezalandırıyormuş. öyle demişti. ben yeğenim için ölürken, daha bir kez bile ona cevap vermemişken (küsmesin diye) kayınpederinizin yaptığına çok şaşırdım. ben yeğenim için ölürüm be. ki o benim yeğenim, onun torunu. yazıklar olsun kocaman adama. olabilir tartışılır, barışılır ama ona ortayı ılıtmak düşerdi...

kızlar kayınpederim olmadın bi lav söyler kalırsınız ama kaç yaşına gelmiş yeter artok 7 yıldır bu evdeyim sustukça üzerime geldiler hiç bir zamanda küsmedim görümceme gelince evli ama hergün annesinin evinde sanki kayınvalideme değilde onun evine gidiyormuşum gibi karışıyor ben 2.gelinim diğer gelini de çok üzmüşler kayınvalidem resmen görümceden korkuyor kızına hiçbir şekilde bişey demiyor bende bu sefer susmayınca olan oldu kimse kırılmasın üzülmesin eeeehh bıktım artık 30 yaşına gelmişim bune yaa dediğiniz gibi en iyisi uzak durmak diğer gelin gibi sanırım benim idrak etmem biraz zaman aldı

X