kızlar merhaba kafayı yiyeceğim artık ben böyle bi insan görmedim sanki kaynanam oymuş gibi,dün iş çıkışı eşimle kayınvalideme gittim ev kalabalıktı misafir varmış neyse onları ağırladık gittiler yemek yememiştik bizde oturduk yemeğe benim 2 yaşında görümcemin de 3 yaşında oğlu var çocuklar oyuncak için kavga ediyorlar bende birbirlerine zarar vermesin diye yanlarına gidip gönüllerini yaptım (onun oğlu biraz yaramaz bizimkini nerde bulsa oyun sanarak itiyor bizimki artık korkmuş ona yaklaşmak istemiyor oda çocuk farkında değil burda görev bize düşüyor ama annesi sağolsun ilgilenmiyor bile ben her kavgalarında yanlarına gitmek zorunda kalıyorum ) annesi arkadan sizin oğlunuzumu yiyor madem gelmeyin bidaha benim çocuğumu itip kakıyorsunuz diye bağırmasın mı bende sen yanlış anladın ben zarar vermesinler diye yaptım diyorum ama hala bana bağırıyor bende en son senin karsında çocuk yok ne bağırıyorsun dedim ben doğumumda 5 gün yoğun bakımda kaldım ölümden döndüm demesin mi ölümden döndün hala akıllanmadın diye kayıperim de bana gelinde torunda lazım değil gidin evden demesin mi çok morelim bozuldu kızlar bizi yatıştıracağına kızını korudu buraya gelin geldim orta yolu bulacağına yaptığına bak 1hafta önce benim oğlan hasta olmuştu baba bi arayıp sormadın sana kırıldım demiştim işinize geliyorsa demesin mi yok yok ben akıllanmayacağım buna rağmen sen niye gidiyorsun inanın ben iyi olmaya çalıştıkça olmuyor
Bana gelinde lazım değil torunda diyen adamın evine bir daha asla adımımı atamam ben.çok ağır konuşmus gerçekten.kızlar merhaba kafayı yiyeceğim artık ben böyle bi insan görmedim sanki kaynanam oymuş gibi,dün iş çıkışı eşimle kayınvalideme gittim ev kalabalıktı misafir varmış neyse onları ağırladık gittiler yemek yememiştik bizde oturduk yemeğe benim 2 yaşında görümcemin de 3 yaşında oğlu var çocuklar oyuncak için kavga ediyorlar bende birbirlerine zarar vermesin diye yanlarına gidip gönüllerini yaptım (onun oğlu biraz yaramaz bizimkini nerde bulsa oyun sanarak itiyor bizimki artık korkmuş ona yaklaşmak istemiyor oda çocuk farkında değil burda görev bize düşüyor ama annesi sağolsun ilgilenmiyor bile ben her kavgalarında yanlarına gitmek zorunda kalıyorum ) annesi arkadan sizin oğlunuzumu yiyor madem gelmeyin bidaha benim çocuğumu itip kakıyorsunuz diye bağırmasın mı bende sen yanlış anladın ben zarar vermesinler diye yaptım diyorum ama hala bana bağırıyor bende en son senin karsında çocuk yok ne bağırıyorsun dedim ben doğumumda 5 gün yoğun bakımda kaldım ölümden döndüm demesin mi ölümden döndün hala akıllanmadın diye kayıperim de bana gelinde torunda lazım değil gidin evden demesin mi çok morelim bozuldu kızlar bizi yatıştıracağına kızını korudu buraya gelin geldim orta yolu bulacağına yaptığına bak 1hafta önce benim oğlan hasta olmuştu baba bi arayıp sormadın sana kırıldım demiştim işinize geliyorsa demesin mi yok yok ben akıllanmayacağım buna rağmen sen niye gidiyorsun inanın ben iyi olmaya çalıştıkça olmuyor