• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu ne renkk hangi boyalarla elde edilebılır ?

canım önce saçını açıcı ile açıp üzerine küllü kumral ,7.0 kumral gibi renklerle boyarsan buı renge benzer

tam emin degilim ama resimdeki kişinin saçlarında önce sarı balyaj varmış üzerini kestane rengiyle boyamıs ve zamanla renk akmış balyajları ortaya cıkmıs

cnm benm sacım bu renge cok cok benzıyo hemen hemen aynısı igora 8.1le boyuyorum.zemın rengıne baglı tabı tabı rengın tutması eger zemının acıksa bence ıgora 7.0ve 8.1i yarı yarıya karstrarak bu rengı elde edersın

igora nasıl bır boya saçım yıprandıda zeımın şuan açık sayılır ona göre denıcem

igora schwarzkopf un cnm ve profesyonel boya.hıc yıpratmıyo sacı ve yumusacık yapıo kalıcıda ayrıca.gonul rahatlıgıyla kulllanabılırsın

aha benim saçım.
çok benziyo.
sarı sürdüm,sonrada küllü kumral..burenkte şuan ama ben kurtulmaya bakıyorum çünkü güneşde turuncu oluyo

saçı bı anda açmaya çalışınca turunculaşıy bence özellıklede çok koyuysa bende turunculuk hiç sevmem 11 .1 felan kullan ıstersen

igora schwarzkopf un cnm ve profesyonel boya.hıc yıpratmıyo sacı ve yumusacık yapıo kalıcıda ayrıca.gonul rahatlıgıyla kulllanabılırsın

sch. ürünlerini çok beğenıyorum zaten ama marketlerde yok galıba rengı nasıl daha net görebılırım ?? bırde ıgora genelde koyu çıkıyor dıyorlar sence nasıl ? resım var mı hiç??

Yfrog Image : yfrog.com/neknjknj

Yfrog Image : yfrog.com/nbjbjbjbj

Yfrog Image : yfrog.com/ndadszsej

cnm sacımın farklı ısıklardan cekılmıs fotoları boyle.umarım yardımcı olabılmısımdır.evet marketlerde ne yazıkkı yok sadece kuafor malzemesı satan yerlerde bulabılrsın bu boyayı.renk ılk boyandıgı zaman cok cok guzel oluyo cnm koyu olmuyo bence tam küllü acık kumral oluyo ama sonra acılıyo ılk boyandıgı gunkı fotografım yok ne yazıkkı ama hemen acılıyo zaten 2 yıkamaya falan

hı bıde ben kulluyle boyuyorum sen daha turuncu yansımalı olsun dıyosan 8.0la boya cunku bu senın gosterdıgın renk kullu degıl

Back