Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım çikolata kahve değil tam olarak :44:bana çikolata kahve gibi geldi ama içinde karamel karıştırılmış gibi
haklısın sanırım,saçımı açmak için hairplus aldım bugün ve denicem,sonrasındada bu rengi istiyorum ama .... deli cesareti geldi umarım yakmam saçlarımı :26:ben evde her ay farklı bi renk boyuyorum hastalık oldu resmen :s zaten aynı boyasamda renkler hiç aynı olmuyor ki neyse bence sen bu rengi evde tutturamazsın hazır boyaların yan taraflarında saç rengine göre boyadan sonra gösterilen resimler var onlardan bakıp bulabilirsin bu rengi
yok caanım ya kırılmaz cesaretim,daha öncede kuaför yakmıştı,yanarsa bu kezde kendi ellerimle yakayım üzülmemcesaretini kırmak gibi olmasında benim saçlar yandığı için şu an kısacık :S hayatımda hiç bu kadar kısa kesilmemişti yaa hala boyuyorum bence bir daha düşün
teşekkür ederim canım bilgi için,baktım şimdi koyu kumrala benziyor gerçekten en azından yakıncanım benm saçlarıma benziyor bu snki hafiften benm saçlarım koyu kumral ama evde boyanması zor hatta kuaförde bile zor . ben saçlarımı kahve yaptrmştm sonra kendi rengne dönmk istedğmde önce açtılar sonra koyu kumrala boyadılar. orda bile tam tutmadı koyu oldu ve klasik kuaför lafı yıkadkça rengi oturur oldu :) o yüzden dikkat etmek lazım bu arada koyu kumral 6.00 nnumaraa :)
teşekkür ederim canım bilgi için,baktım şimdi koyu kumrala benziyor gerçekten en azından yakınhangi markanın dı senin kullandığın 6.00 ?
ben evde her ay farklı bi renk boyuyorum hastalık oldu resmen :s zaten aynı boyasamda renkler hiç aynı olmuyor ki neyse bence sen bu rengi evde tutturamazsın hazır boyaların yan taraflarında saç rengine göre boyadan sonra gösterilen resimler var onlardan bakıp bulabilirsin bu rengi