Bu ne perhiz, bu ne turşu

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
aranan nitelikler:

Üniversitelerin Endüstri veya Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun,

Çok iyi düzeyde ıngilizce ve tercihen 2. dil olarak ileri seviyede Almanca bilen,

Konusunda en az 2 yıl tecrübeli,

Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için),

görev tanımı:

Tedarikçilerle olan ilişkilerin yürütülmesinden ve yeni tedarikçiler bulunmasından sorumlu olacak,

Tekliflerin alınması, fiyatların belirlenmesi ve sözleşmelerin yapılması süreçlerinde görev alacak,

Tedarikçi geliştirme ve değerlendirme çalışmaları yapacak

Soruyorum şimdi ey kızlar ! Ben mi yanlış hatırlıyorum ? :bbo: eskiden pazarlamacı, ya da müşteri temsilcisi deniliyordu bu pozisyona. Şimdi Mühendisler yapıyor bu işi. Hadi onu da geçtim. 2 dili fluently bilinmesini istiyor. :bbo:

var mı böyle eleman ? Ben 2 dili iyi biliyorum ama mühendis değilim. noldu. şimdi işi öğrenememmi ? Yoksa siz mi uğraşmak istemiyorsunuz ! TR de galiba anne karnından hazır idmanlı doğmak gerekiyor. BUNLARIN ALAYI TOPU .... demek geliyor içimden.

Son düzenleme:
ekmek aslanın kuyruğunda :ecrin_bebek:

eskiden ağzında sonra midesindeydi ya, şimdi kuyruğa indi diyorum.

bu memlekette diploması olan değil adamı olan dayısı olan iş buluyor.bunu çok iyi öğrendim artık.
vaktiyle tanınmışbir marka olan bir mobilya mağazsında çalışıyordum.
yeni bir şubesi açılacaktı ve yeni elemanlar alınacaktı. orada görevli olan mağaza müdürü ve satış elemnı olan bir hanım vardı. formlar doldurulup kendisine bırakılıyordu ve sonra patron inceliyordu. fakatpatron her zaman gelenden gidenden haberi olmuyordu malum adamın işleri oluyordu...
müracaat edenlerin cv'ini okuyunca bu satış elemanı eğer kendisinden daha fazla nitelikliyse form patronun eline geçmeden yırtıyordu. bu benden iyi benim yerime bile geçebilir diye.
bu durum benim çok içimi acıtmıştı onada söyledim. yazık günah dedim insanların ekmeğiyle oynama herkes rızkını yer dedim
sen karışma be .. sana ne dedi
ben de en sonunda gittim patrona şikayet ettim. içim rahat etti
sonra ben çocuk sebebiyle işten ayrıldığımda duydum ki patron onun da işine son vermiş. sırf bu fesatlıklarından dolayı. oysa ki çok iyi bir satış elemanıydı.tek başına aylık 50-60 milyarlık cirosu oluyordu .

Çok iyi yapmışsın canım. Tebrik ederim.

İş hayatında daha neler neler dönüyor. Adamı olan, dayısı olan iş buluyor doğru söylüyorsun.. Adamınızın olmasına bakacaksınız !

insan isyan ediyor gerçekten. klava:

bu gece yılbaşı. herkes için adil bir iş hayatı diliyorum bu yeni yılda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…