Bu ne olabilir?

Elifmeryem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
167
234
103
Merhaba arkadaşlar. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.4 ay önce normal doğum yaptım.Dogumdan iki ay sonra çok yoğun bir şekilde adet oldum.Gecen ay adetim bir önceki aya göre üç gün erken başladi ve çok hafif oldu.Hesabima göre bu ay adet olmama daha üç dört gün var.Dort gün önce gece pembe bir akıntım oldu, adetim başlıyor sandım ama kırmızıya dönmedi.Ara ara artarak üç gün sürdü ve dün gece bir ağrıyla uyandım.adetim başladi herhalde diye düşündüm.Ancak lavaboda yaklaşık 1 cm çapında kist gibi birşey geldi , dışı koyu kırmızıydi ve bayağı sertti ,içi koyu kıvamlı kan ve damarlı gibiydi.Su anda pembe akıntı da kesildi.sizce bu ne olabilir.Bu arada bebeğim sadece anne sütü alıyor.Biraz uzun oldu özür dilerim böyle birşey başına gelen var mı acaba?

Valla hiç bir bilgim Yok ama çok korkutucu :/ neymiş o ¿
bence mutlaka bir doktora gösterin .

Bende dikiş yerinde ufak bir kitle oluşmuştu doktor aldı hemen onun gibi birşey mi acaba? Bence kesinlikle doğum yaptığınız doktora gitmeniz gerek. Bu arada ufak kanamalar, pembe lekenmeler, ani giren sancılar falan 6. Aya kadar oluyor.

Geçen yıl düşük yapmıştım, düşükten bir hafta önce öyle bir parça gelmişti. Doğumdan sonra korundunuz mu? Doktorunuzla görüşün.

Doğumdan sonraki adetin fazla, uzun ve pıhtılı parça parça dökülebilir korkma normal demişti doktorum.iyidir için temizleniyor sonuçta aylardır regli olmuyoruz.ki öyle de olmuştu benim.
Ama doğumdan 40 gün sonra kontrole de çağırırlar bu vesileyle gidin bir muayene olun.

Doğumlardan sonra adet düzeni değişiyor ve iç rahmin temizlenmesi böyle parçalı olarak oluyor genelde. Yani 3 doğumda da yaşadım ama siz yine de doktora görünün.

Eşim korunuyordu ama esimin işi nedeniyle pek bir araya gelemedik en son pembe akinti gelmeden 15 gün önce ilişki olmuştu.Bende gebelik mi var acaba yerleşme kanaması mi diye korkuyordum ama daha önce yerleşme kanaması yaşadım bu onun gibi değildi,bir de akıntıdan bir hafta önce iki gun şiddetli sağ bacak agrisi çektim, varis yüzündendir demiştim ama bununla ilgili olabilir mi acaba

Doğumdan sonraki adetin fazla, uzun ve pıhtılı parça parça dökülebilir korkma normal demişti doktorum.iyidir için temizleniyor sonuçta aylardır regli olmuyoruz.ki öyle de olmuştu benim.
Ama doğumdan 40 gün sonra kontrole de çağırırlar bu vesileyle gidin bir muayene olun.
Doğumdan iki hafta sonra gittim muayeneye bir sorun yok demişti doktorum,en kısa sürede tekrar gidicem

Acele edin doktora gitmekls bence dusuk belirtileri gibi iki dusugum var benimde bebegim bes aylikti karnimdakini kaybettigimde agriniz varmi
Şu an adetim baslayacak gibi hafif bir ağrım var sadece kist gibi şey geldikten sonra pembe akıntı da kesildi

Back