Bu ne ki?

bilmiyorumki bitanem ilk kez oluyor ve ben korktum

Canim korkma ve dedigim gibi bugun yarin hemen hematoloji doktoruna git. Pek normal bir sey degil bir iki tane olsa hani carptin ezildi bise oldu hatirlamiyosun derim ama yayilmis birkac tane. Insaallah bir sikinti yoktur ama sen o doktora gorun bir.

Canim korkma ve dedigim gibi bugun yarin hemen hematoloji doktoruna git. Pek normal bir sey degil bir iki tane olsa hani carptin ezildi bise oldu hatirlamiyosun derim ama yayilmis birkac tane. Insaallah bir sikinti yoktur ama sen o doktora gorun bir.

teşekkür ederim canım.hemotolojimi dermotolojimi buna kim bakarki
yok eminim çarpma falan olmadı o yüzden şaşırdım birden görünce

Hemen hematoloji polikliniğine git sebepsiz morarma trombositlerin düşmüş olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonucu da haber ver olur mu merak ederim ben çok çektim buna sebep olan hastalıktan inşallah ondan değildir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elektrikli soba yanında durdun mu hiç? Benimde soba yüzünden aynı böyleolmuştu. Ama benim sol bacagmın yarısı belimden ayak bilegme kadar böyleydi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tinea nigra denilen bir çeşit mantar bu kına gibi lekelere yol açan. bence bir çeşit mantar hastalığı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…