Bu ne ki şimdi?

8 9 senedir PA yım, evet dediklerin tipik belirti, duygusal dalgalanma yorgunluk hava değişimi hepsi etki eder, hatta belli mekanlar, doktora gideceksin doktor bişey yok dicek oh diyip eve geleceksin 2 gün rahat edip 3.güne çarpıntı olunca gene başlıcaksın ya doktor farketmediyse ya anlamadıysa kesin bişey var demeye

geçmiş olsun. bende de nadir olan bir şey kalp çarpıntısı hızlı hızlı nefes alıp verme de zorlanma beynime kadar dan dan sesler 2 kere filan oldu başımı yastığa koyduğum an uyuyamayacğımı düşünmüştüm hatta ama çok önemsemedim sanırım stres ve sinirden kaynaklı çünkü o dönem moralimin sıfır beynimin sürekli birşeyler kemirdiği dönemlerdi..s ve sinir etken bunlara..

kalp çarpıntısı oluyor panik atakta geceleri günün her saatinde hatta ama şöylede birşey var her kalp çarpıntısı panik ataktır dersek olmaz ki ama büyük ihtimal odur sen yinede rahatlamak için görün doktora :)

Ilk yapmanız gereken o çarpıntı geldiği anda açık havaya çıkmak olsun ve bunun bi hastalık değil psikolojik bi durum oldugunu aklınıza getirin hiçbir şey olmayacagina dair kendinizi teskin edin ve iyi şeyler düşünün salı gününe kadar bu şekilde dayanirsiniz diye düşünüyorum geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…