Bu ne ki şimdi?

khaleesi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
212
194
34
Arkadaslar merhaba. Sorum panik atak rahatsizligina sahip olan veya hastalikla ilgili bilgi sahibi olanlara. Iki gecedir uyumadan once ciddi bir kalp carpintisi yasiyorum. Ama boyle nasil desem carpintidan ote sanki boyle cok derinden gum gum atiyor gibi garip bir his tam anlatamiyorum da Anksiyete teshisi koyulmustu ancak panik atakla ilgili bir teshis olmasa da doktorum o da baslayabilir demisti. Durum nedir emin olamiyorum, ozellikle aklima getirdigim an basliyor ve gunduz degil gece oluyor yataga girdigim an. Boyle bir sey yasayan var mi ? Panik atakta kalp carpintisi oluyor diye duymuştum dogru mudur bu ? Kalp icin de ayrica doktora gidecegim ancak calistigim icin haftaya sali gunune izin alabildim ve uyku saatim yaklastikca korkuyorum O yuzden buraya yazip biraz rahatlamak istedim. Simdiden tesekkurler yardimci olacak herkese :)

Yazdigim konunun tamamini okudunuz mu bilmiyorum ama gidecegimi zaten yazmistim. Sali gunu gidecegim ve kotu hissettigim icin burada ayni durumda olan birileri var mi diye soruyorum. Buranin yeni adeti de yazilan seyleri tekrar tekrar yazdirtmak oldu sanirim Ki bu tarz bir yorum gelmesin diye ozellikle ilk basta acikladim. Sagolun yine de.

Panik atakta kalp çarpıntısı oluyor evet bende de yaygın anksiyete var. Önceden akşam bir şey mi oldu da akşamları yatağa grince başlıyor?

Panik atakta kalp çarpıntısı oluyor evet bende de yaygın anksiyete var. Önceden akşam bir şey mi oldu da akşamları yatağa grince başlıyor?
O da olmadi ki cozemedim bir turlu. Bir defa oldu sonrasinda da "yine olur mu ki " dusuncesini takiben yine geldi. Zaten anksiyeteyi bilirsiniz surekli stresli bir insanim. Acaba sebep bu mu diyorum ama bu carpintilar da stres yapiyor bende su an. Kalp krizi gecirecegimi falan dusunmeye başladım simdi de

TE="khaleesi90, post: 41729138, member: 686456"]Anlayamadim ?[/QUOTE]
Pardon yanlış konuya yazdım

Stresinizi azaltacak şeyler yapmalısınız sizi mutlu eden. Üstüne gitmelisiniz. Hayır kalp krizi geçirmeyeceğim, aman geçirsem nolur en fazla ölürüm gibi şakalar yapın. Önemsemediğinizi gösterin o kaygılara. Sonra kendileri terk edecekler sizi emin olun

Aynısı bana da oluyor ve şu an bu yüzden uyuyamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Bir gece uyuyamayınca ertesi gün perişan olup uyuyabiliyorum ama. Böyle bir gece uyuyan bir gece uyanık halimle idare ediyorum. Bende de anksiyete bozukluğu var ama bir ara yener gibi olduğum için ilaç kullanımını kestim, şimdi yine başladı sanırım. Günlük hayattaki problemler tetikliyor, canınızı sıkan bir şeyler mi var?

Evet dersleri takiyorum biraz. Calistigim yerde de is yuku cok o da strese sokuyor...

teşhis konulduysa ekstrasistol denilen ek atımı yaşıyorsunuz..(tabi kardiyolojiden temiz çıkmanız şartıyla söylüyorum)
bu durumda magnezyum desteği alıp bir müddet beyaz peynirden uzak durun..bu ekstrayı hafifletip yok edebiliyormuş..yaşayanların deneyimlerinden duyduğum kadarıyla..çarpıntı olduğunda bir bardak soğuk su içip yastığını yükseltip yatmayı dene birde bende ilk başladığında o şekildeydi ben böyle yeniyordum...

Canım benimde kalbim ağrıyor nefes alamıyorum hep nefes nefeseyim doktora gittim tüm testler yapıldı bişey çıkmadı yani tüm bunlar psikolojik sen doktora git iyice emin ol ondan sonra rahatlarsın dua kitabı al bol bol dua et

Herhangi bir dogum kontrol hapi kullaniyor musun? Bazen onlarda boyle seyler yapabiliyormus
Yok hayir herhangibir ilac kullanmiyorum.

Cok tesekkurler oneriler icin, fizyolojik bir problem cikmazsa bunlari deneyecegim bem de

Sagolun cok tesekkurler :)

Yok hayir herhangibir ilac kullanmiyorum.

Cok tesekkurler oneriler icin, fizyolojik bir problem cikmazsa bunlari deneyecegim bem de

Sagolun cok tesekkurler :)
estağfurullah bir de çarpıntının en basit sebeplerinden biride kansızlıktır..kan tahlli yaptırın orda çıkar zaten geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…