Bu ne ki böyle yaa? :(

insula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
9
0
Arkadaşlar benim dudakla burun arasındaki bölgede bir sarılık var. Ne olduğunu anlamadım. Mesela yanaklarım gibi aynı renkte durmuyor. Dudağımın üstü böyle bildiğin sarı. Çok sıkıntı yapıyorum çünkü kız-erkek arkadaşlarım bile söylemeye başladı. Bir şey yemişim de bulaşmış gibi. Kapatıcı falan da kullanmak istemiyorum bu yaşta daha 18im. Cildim bozulur diye korkuyorum. Nedir nasıl geçer yardımcı olur musunuz lütfen.. :sinifsinif:

Britneycim ben yüzüme pudraymış allıkmış fondötenmiş sürmem. Nemlendiricileri de bazen kullanırım. Onlardan olduğunu sanmıyorum. Ne zaman olduğuna gelince kertenkelebecim; daha önceden de vardı ama ben bu aralar çok takıntı yaptım mafoldumben

ben şey diye duymuştum .hani bıyıkları koparmadan önce kılların altına güneş az geçer.kopardıktan sora orası beyaz kalır.kaşlardada olurmuş aynı şey.ama seninki ondanmı bilmiyorum

benimde öyle ya,yani öyleydi çok sinirim bozuluyodu annem suyu çok az içiyosn ondan diye diye habire elime su tutuşturmya başladı günde 2-3bardak zor içerken 2 litre filan içiyorum şimdi ve dikkatimi çeken bi sarılık yok o bölgede artık.suya dikkat et canım az içiosan eğer..

ben şey diye duymuştum .hani bıyıkları koparmadan önce kılların altına güneş az geçer.kopardıktan sora orası beyaz kalır.kaşlardada olurmuş aynı şey.ama seninki ondanmı bilmiyorum

Kaşlarımda olmuyo aynı şey ya. ama evet ondan olabilir bıyıklarımda bilmiyorumkismile

suyu az içerim hakketten ya:ecrin_bebek: sağol canım bol bol su içiyim bakalım geçecek mi teşekkür ederim:sm_cool:

bak bu daha mantıklı
benim de kaşlarımın ortası daha bir beyaz

canım benım de sararma hatta morarma problemım vardı doktora gttım bı sorun mu var dıye bazı ınsanların vucunda bısey bısey azmı ne salgılanıyomus ac kalınca ac kalma dedı doktor :) sevgıler

canım benım de sararma hatta morarma problemım vardı doktora gttım bı sorun mu var dıye bazı ınsanların vucunda bısey bısey azmı ne salgılanıyomus ac kalınca ac kalma dedı doktor :) sevgıler

malum ramazan ayı ama yine de dikkat edicem tavsiyen için çok sağol, teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…