bu ne kadar zor bir şey ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Yalnızca içimi dökmek için yazıyorum bu yazıyı ...
Allah insan oğluna ne kadar da çok büyük bir bağlanma ve sevgi gücü vermiş gerçekten hala inanamıyorum .. O kadar bağlıyım o kadar çok seviyorum ki sevgilimi anlatamam . O kadar alıştım ki ona herşeyim olduu , sürekli onu düşünüyorum çok aşığım , yanından ayrılmak hiç istemiyorum . Onun yanındayken o kadar mutluyum ki sanki farklı bir dünyada hissediyorum kendimi , tek bir şey istiyorum hayattan Allah'tan onunla evlenmek ve hep yanında olmak ömrümün sonuna kadar yanında olmak keşke buluşmalarımız 3-4 saatten ibaret olmasaydı hep yanında olma şansım olsaydı sevdiğim adamın evlenmek için 2 sene beklemek zorunda kalmadan hemen yarın falan evleniyo olsaydık keşke .. Her gece onu düşünüp yanında olamadığım için ağlamak gerçekten canımı çok acıtıyor , aklıma geldikçe zaman ne zaman geçecek soruları içim sıkılıyor .. O kadar zor ki hayatta yanında çok mutlu olduğun biri varken ondan ayrı yaşamak , onu görmek için günleri saymak günü gelincede 3-4 saatin yetmemesi ve çabucak geçmesi ..
Keşke sevgilim keşke herşeyi birlikte yapabilseydik , birlikte uyuyup birlikte uyansak , keşke nefesinle uyuma şansım olsaydı , kollarından hiç ayrılmama şansım olsaydı .. Gözyaşlarımda hep seninle olan hayallerim , hergün akıp gidiyorlar ve gece yeniden düşünüyorum bizi ve yeniden birikiyor gözyaşlarımda sevgim ..
Öyle büyük ki sana olan sevgimm herşeyimi veririm sana , canımı , kanımı , ömrümü ...
Ruhumu ve yüreğimi verdiğim gibi herşeyimi veririm sana ..
Keşke yanımda olsann hiç ayrılmasa ellerim ellerinden , her gece izlesem yüzünü , ve her uyanışında öpsem doyasıya , herşeyini ben hazırlasam sonra kıyafetlerini ben alsam , yemeğini ben yapsam , çoraplarını bile ben giydirebilirim mesela :) sen yeter ki yanımda olsan .. benimle yaşasan ..
Ne kadar acıymış şu sabır denen şey umarım birgün amacımıza ulaştırır bizi , umarım hiç ayırmaz ve hayat boyu mutlu olmamızı sağlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…