Bu ne kadar iğrenç bir sektörmüş-Tavsiye?

brc89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
47
6
298
35
Merhabalar, İstanbul'da inşallah düğünümüz olacak. Kınayı da dışarda bir yerde yapıyoruz. Evlilik fuarına falan da gittim.

Ne saçma bir sektör ya, fiyatlar çok yüksek. İçinde de değişiyor 3000-4000 bile duydum. Bunun normali nedir anlamadım. Bir de bir sürü paket var. Kuaförde arkadaşım çeker, ben kız alma ve dış çekim istiyorum.

Zaten mekanlar bir garip. Mekanlar anlaşmalı fotoğrafçı dışında profesyonel makine kabul etmiyor. E onlar da bir fiyat istiyor.

Kına için bana dedikleri sadece video çekimi 450, video ve fotoğraf çekimi 650. Benim fotoğraf çeken arkadaşım varken bu paraları vermek zorunda kalmak çok rahatsız ediyor beni.

Dış çekim ve kız almada ise indirimli 1250'ye birini buldum. Ama emin olamıyorum. Tavsiyeniz var mı acaba?

Merhabalar bende yıllardan beri fotoğrafçı olarak bu sektörün içerisindeyim. Bu sektörde serbest fiyat politikası mevcut bu işin normali nedir sorusuna fiyat/kalite açısından değerlendirip kendiniz cevap vermeniz gerekmekte. Sadece fiyat olarak düşünmeyin çünkü fotoğrafçı olarak seçeceğiniz kişi o gün en yakın arkadaşınız olacak o yüzden çalışmalarını beğendiğiniz fotoğrafçı ile anlaşmadan önce yüz yüze görüşme sağlayın ve eğer tam gün sabah kuaförden başlayıp evden çıkış anına kadar fotoğraf çekimi düşünüyorsanız yanında rahat olabilmeniz için bayan fotoğrafçılara yönelmenizi tavsiye ediyorum.

sadece dış çekim yaptırmıştım.
nişan fotoğraflarımızdan sonra fotoğrafçının ne kadar önemli olduğunu anlayıp ona göre bir arayışa girdim. nikah çekiminde de çok doğru bir karar verdiğimi anladım.
by yekta-bahri özcan yaptı çekimi. evlilik fuarında da görmüştüm tv de belki görüşmüşsünüzdür.
ben de eşim de o kadar rahattık ki çekimlerde; bahri beyin de etkisi büyüktü bunda. bizi hiç kasmadı ve hiçbir fotoğrafımızda yapmacık duran bir gülüş veya poz vermek için kasılmış bir duruşumuz yok.
sonrasında da gerek fotoğraf seçimi; baskı aşaması çok ilgiliydi.

Özelden yazıyorum canım

Beni de düğün zamanımda en çok zorlayan kısımlardan biriydi benim fotoğrafçım Sibel Gürüneydi şimdiki fiyatlarını bilemiyorum ama elinden geleni yapar

teşekkürlerr

Kararsız kalan bütün diğer hanımlar gibi sizide sitemize bekliyoruz :) Pişman olmayacaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…