• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne dzensiz di karma

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
merhaba annişler

oglum 17aylık 2 tane altta 4 tane üstte dişi var...
ve 2tane altta ve 2 tane üstte kök diş cıkartıyor aralar boş yani.. böyle olan var mı?

Schirin benim oğlumda aşağı yukarı 17 aylık ve seninki gibi dişleri çok yakın arkadaşım uzman dişhekimi o baktı herşey normal dedi

canım benim kızımda 13 aylık 4 üstte 4 altta şimdilerde de 2 üst kök dişeri çıktı sağdaki ve soldaki altlar boş...
merhaba annişler

oglum 17aylık 2 tane altta 4 tane üstte dişi var...
ve 2tane altta ve 2 tane üstte kök diş cıkartıyor aralar boş yani.. böyle olan var mı?

canım sanırım tam alt yan dişlerle üst yan dişlerin yanında köpek dişleri en son çıkıyor yani boş olması normal 10 tane üstte 10 tane altta olcaka 2 buçuk yaşında ...

bizim üstte 7 tane oldu altta da 4 tane...

benim kızm da 13 buçuk aylık ve diş düzeni aynı karamsar arkadaşın bebeği gibi. bu aralar yine diş çıkarıyor galiba hiç bir dişinde ciddi problem yaşamadık ama bu son çıkanlar iki gündür kızımın canına okudu resmen dünden bir şey yemiyor :((

benim kızımda 15. ayına giricek dün üstte kök dişi sanırım 2 diş boşlukla çıkarmış görünce çok şaşırdım bu şekilde düzensiz oluyomu diye arkadaşlarıma sordum normal dedi burdakileri okuyuncada rahtladım biraz bi hafta sonra doktoruna sorucam demekki düzensiz çıkabiliyomuş

Back