- 7 Nisan 2022
- 1.052
- 1.497
- 21
- Konu Sahibi nescioquisegosum
''Giemsa Boyama: Bol PNL görüldü'' idrar kültüründe böyle bir şey çıkmış. internettede bulamadım bu ne demek bilen var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yakın zamanda idrar kültürü verdim benim sonucumda üreme olmadı değer normal yazıyor. Sizde ne gözlenmiş bilmiyorum ama doktorunuza sonucu gösterin. Bir şey çıkmasaydı benim ki gibi yazardı diye düşünüyorum''Giemsa Boyama: Bol PNL görüldü'' idrar kültüründe böyle bir şey çıkmış. internettede bulamadım bu ne demek bilen var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Giemsa boyama, hücrelerin mikroskop altında incelenmesi için kullanılan bir boyama yöntemidir. Bu boyama ile hücrelerin nükleusları, sitoplazmaları ve çeşitli organelleri daha belirgin hale gelir.''Giemsa Boyama: Bol PNL görüldü'' idrar kültüründe böyle bir şey çıkmış. internettede bulamadım bu ne demek bilen var mı lütfen yardımcı olur musunuz
sonucum şimdi çıkmış. doktor randevum yarın internete böbrek taşı ile alakalı bir şeyler gördüm çok korktum. enfeksiyon olduğunu biliyordum zaten çok teşekkür ederim.Bende yakın zamanda idrar kültürü verdim benim sonucumda üreme olmadı değer normal yazıyor. Sizde ne gözlenmiş bilmiyorum ama doktorunuza sonucu gösterin. Bir şey çıkmasaydı benim ki gibi yazardı diye düşünüyorum
Yapay zekâ da olmasachatcptye sordum dedi ki;
Giemsa boyama, hücreleri mikroskop altında incelemek için kullanılan bir boyama tekniğidir. Bu yöntem, özellikle kan hücrelerini ve kemik iliği hücrelerini boyamada yaygın olarak kullanılır. Hücrelerin iç yapılarının detaylarını daha net bir şekilde görmeyi sağlar.
PNL (Polimorfonükleer lökositler), bağışıklık sisteminin önemli bir parçası olan beyaz kan hücrelerinin (lökositler) bir alt grubudur. Genellikle nötrofiller gibi hücreler bu kategoriye girer. Bol PNL ifadesi, incelenen dokuda veya numunede çok sayıda polimorfonükleer lökositin bulunduğunu gösterir. Bu durum genellikle vücutta bir enfeksiyon veya iltihaplanma belirtisidir.
Bol PNL, genellikle bakteriyel enfeksiyonlarda veya akut inflamatuvar süreçlerde görülür. Giemsa boyama ile PNL hücreleri mikroskopta belirgin hale getirilebilir, bu da doktorların enfeksiyon veya iltihaplanma teşhisini destekler.
sonucunuza böyle bir şeyler yazıyor muydu? ''Gram negatif basiller görüldü.''Bende yakın zamanda idrar kültürü verdim benim sonucumda üreme olmadı değer normal yazıyor. Sizde ne gözlenmiş bilmiyorum ama doktorunuza sonucu gösterin. Bir şey çıkmasaydı benim ki gibi yazardı diye düşünüyorum
Böyle yazıyor bendesonucunuza böyle bir şeyler yazıyor muydu? ''Gram negatif basiller görüldü.''
çok teşekkür ederimBöyle yazıyor bende
Yukarda yazdık siz neden olumsuza odaklanmak istiyorsunuz ki ? Enfeksiyon varmış.sonucunuza böyle bir şeyler yazıyor muydu? ''Gram negatif basiller görüldü.''
neye olumsuza odaklandım? ikisi farklı şeyler ikisi de yazıyor sordumYukarda yazdık siz neden olumsuza odaklanmak istiyorsunuz ki ? Enfeksiyon varmış.
Korkutmayin kendinizi.neye olumsuza odaklandım? ikisi farklı şeyler ikisi de yazıyor sordum
dalga mı geçiyorsunuz? sonucumda çıkan bir şeyi sordum. sonra sonucumda çıkan başka bir şeyi sordum. yukarda yazdık dediniz şimdide korkutmayın kendinizi diyorsunuzKorkutmayin kendinizi.
Hanım efendi neyin dalgasını geçeceğim sizinle gecenin bu vakti ? Neden olumsuza odaklaniyorsunuz cümlesini yüksek perdeden söyledigimi mi zannettiniz ? Yani normal bir arkadaşım da söylese normal ses tonuyla neden olumsuza odaklaniyorsun bak söyledik ya sana enfeksiyon varmış ,korkutma kendini derim. Siz paniksiniz heralde mesajları yanlış anliyorsunuz ! Geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.dalga mı geçiyorsunuz? sonucumda çıkan bir şeyi sordum. sonra sonucumda çıkan başka bir şeyi sordum. yukarda yazdık dediniz şimdide korkutmayın kendinizi diyorsunuz