Bir çocuk var baya beğendim Ben ona baktım tam baktım o da bana baktı. Bir kaç kere hani keserken yakalanayım dedim ilkinde baktım karşısındaki adama bakıyordu ikincide döndüm bana baktı. Sonra Havuza girdi bende tam havuzun önündeyim atladı suya sonra döndü bana baktı.hani öbür taraflarda yüzebilir geldi Önümde yüzdü. Bir kere daha göz Göze geldik. Sonra orada bir küçük çocuk vardı falan onu sırtına aldı fırlattı ilk fırlatırken bana baktı ikincisinde bana doğru döndü fırlatırken bende bu Gülümseyi yaptım yüzüme baktı biraz sonra gibi bir şey yaptı pek anlamadım sonra ben Kafamı çevirdim habi öyle dik dik bakmadım bakamıyorum abi yani Flört Sıfır bende. Sonra işte bi tanıdık geldi yanima konuşurken ona doğru baktım baktım bana BAKIYOR yerim seni. Neyse sonra o gitti bir yere bende eve Gideyim dedim ekinde yanımda. Tam çıktık oradan yolda karşılaştık makarna getirmişti tabakta hiç yüzüme bakmadan gitti abi bir de böyle aradan girdi normalde hani ona yol verip onun geçmesine izin verecektim yüzüne baktım o gitti.