• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ne Biçim Firma:@

nneess

Kelebekss
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
35
0
86
İstanbul
kızlar bugün iş görüşmem vardı vee beni 3 sayfalık yazılı sınava soktular benim böle bişeyden haberim yoktu hemde üniversitedeki deil tee lisedeki kimya soruları haliyle formüllerin hiç birini hatırlayamadım 5 sene geçmiş üzerinden orada ki bayana dedim en azından sınava tabi tutulacağımı söleseydiniz lisedeki defterlerime bakardım:) daha önce bi çok arkadaşım ilaç firmasına mülakatlara gitti ama kimse ilk görüşmede ve hiç bişi sölenmeden 5 sene önceki konulardan sorumlu tutulmadu benimde canım sıkıldı ama içimi rahatladan bişede var servisi ve yemeği yoktu yemek için para veriolarmış bu da benim işime gelmedi sizce her firma böyle midir yani sınav yapılacağı bilgisi verilmeden böyle 3 sayfalık yazılı sınava tabi tutarlar mı:uhm:

bende bir firmaya başvurduğumda 4 sayfalık ingilizce metin sınavına tabi tutmuşlardı.
Olabiliyor yani.

ama sinir bozucu bişey yani baştan söleselerdi sadece sizinle görüşmek istiyoruz dediler ayrıca zaten şu an çalıştığım şirkette her türlü imkanım evime kadar servisim de var ama kendi işimi yapmak istedim sadece amaaan neyse geçti gitti napalım yenisine bereketkaydirigubbakcemile3

bazı firmalar böyle bilgi vermeden sınava tabii tutuyorlar.. bazıları ile sınava gireceksiniz şu kadar zamanınızı alacak ona göre kendinizi hazırlayın die bilgi veriyorlar ama yine de böyle habersiz sınav çok kötüü gıcık bi durum yanii.

allahtan işin varmışş
bu görüşmede geldi geçtiii
inş.kendi işini yapar hakettiğin parayıda kazanırsın

Back