Bu ne ağrısı böyle=(

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
Kızlar öncelikle yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.yaklaşık 1 ay öncesinde sağ boşluğumda bi ağrı belirdi bir kaç gün önemsemedim.1 gün okuldan geldim dayanamadım ağrıya acile gittik kan ve idrar tahlili yaptılar idrarda kan çıktı doktor büyük ihtimal böbrek taşı dedi ertesi gün gel dedi.
Ertesi gün başka bir hastaneye gittik kan ve israr tahlili oldu yine ulrtasonda baktılar hiç bişey çıkmadı.O ağrı bir süre durdu ve şimdi tekrar başladı=( Apandisit belli olmuyormuş çok zor farkediliyormuş acaba o mu diyeceğim doktor hayır değil demişti. Böyle benzer ağrısı olan var mı kızlar yani sizde ne çıktı acaba?:gitme:

canım doktor değil dediyse endişe etme.benim bildiğim apandist böşlukta değil sağ kasığın biraz üstünde olur.ama genede ihmal etme.

endişe etmeyeyim diyorum da ağrım okulda tutuyor bazen eve gelmek zorunda kalıyorum yani öyle hafif bi ağrı değil canım=(

canım boşluğun ağrıyorsa yine böbrekle alakalı bişeydir diye tahmin ediyorum.ben sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum ama çok ilerlemeden geçer ama bi seferinde aynen sol boşluğum dayanamayacağım ölçüde ağrıyordu önce önemsemedim ama geçmeyince doktora gittim idrar testinde kum döktüğümü söyledi doktor.hamileliğimin başındaydım o yüzden ilaç yazmadı bol bol su iç dedi günde 3 lt kadar.bol su içince gerçektende geçti.normalde çok su içen biri değilim hala pek su içmediğim zamanlar kasıklarımda hafif ağrı olur böbreklerime kadar çıkmadan bol su içerek atlatıyorum.

Ben de tahlillerde bir şey çıkmıyor. o daha kötü bir şey olsa tedavisi olur da bi sebep bulamayınca eve yolluyorlar işte

tamam canım güvenmeye çalışacağım doktorlara bol bol su içiyorum bir de ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum bir kaç gündür ağrı yok sanırım evdeyim diye yok. ben de kansızlık da olduğu için dışarıda ne kadar kalın giyinsem de hep üşüyorum

mafoldumbenağrım 1 haftadır yine başlad sınavlardan fırsat bulup doktora gidemiyorum da

X