Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu ne? Acil yardimm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
Kizlar benimde yaklasik 1 yildir bir sorunum var sac derimde.

Kafamin arka tarafinda belli bir bölgede derim ara ara kasiniyor. Bazen okadar cok kasiniyorki kasidikca sivi olusuyor sonrada kabuk oluyor soyuluyor. Yikayincada yakiyor.
Sacimi ilk yikadigim gün iyi birsey yok ama 2. günde basliyor kasimalar. Bazen sivilcede cikiyor bazende sivilce olmadan kasiniyor.

Egzama oldugunu düsünmüyorum cünki sac dökülmesi yok bende. Ilginc olanda bu.

Ne olabilir?? yardim lütfen

Mantar olabilir aynı sorunlar bende de vardı en son doktora gittim bir şampuan ve jel verdi çok uzun süre kullanamama rağmen müthiş bir azalma oldu. Bir cildiyeye muayene olun bence.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir kere kesinlikle kaşımamalısınız, sonunuz ne olursa olsun. Saç derisine de köklere de zarar verirsiniz. Seboreik dermatit kesinlikle dökülme yapar diye birşey yok. Tedavide kullanılan ilaçların dökülmeyi tetiklediği de söyleniyor. Sıkıntınızın ne olduğunu anlamak için bir dermatoloğa görünmelisiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir kere kesinlikle kaşımamalısınız, sonunuz ne olursa olsun. Saç derisine de köklere de zarar verirsiniz. Seboreik dermatit kesinlikle dökülme yapar diye birşey yok. Tedavide kullanılan ilaçların dökülmeyi tetiklediği de söyleniyor. Sıkıntınızın ne olduğunu anlamak için bir dermatoloğa görünmelisiniz.

Back