Bu nasıl zihniyet?

Kendileri 12 13 yaşındaki veletlere nikah kıymayı normal karşıladıkları için, bale yapan küçük kızlardan da tahrik oluyorlardır elbet.
Herkesi kendileri gibi sübyancı sanıyorlar tabi.
hep zübük filmi geliyor aklıma neden acaba..

Yahu kültür ile ne alaka allasen! Niye halk danslari mecburen olsun? Bale dünya çapinda çok güzel bir dans biçimi, birçok genç kizin hayalini süslüyor balerin olmak. O çoçuklarda ne heycan ile provalarini yapmislardir, bu günü büyük bir heycan ile beklemislerdir.

Benim bildigim 23 nisan çoçuk bayramidir, yani çoçugu kutlayan bayramdir. Bu bayramda çoçuklara sadece halay çekmek mi düser? Bu nasil dar bir anlayistir?? Bu sekilde bu ülke nasil ileriye gitsin? Hayir yani o kadar öfkelendim ve sinirlendim ki. Kültürümüzde yok diyen adamlar ama altina bmw, mercedes verildiginde, esleri en pahali çanta, felan aldiginda demezler ama "bunlar alman/fransa/amerika mali, almayiz" diye!

Gerçekten canim hiç simdye kadar bu kadar küfür etmek istemedi!

O zavalli çoçuklar, nasil aglayip, üzülmüslerdir

Sizlere saygimdan susuyorum ama bugünlerinde yakinda son bulacagini cok iyi biliyorum... Kara günler bitecek tekrar cagdas, modern bir Türkiye insa edecegiz Allahin izniyle...cünkü bu biz degiliz, olmadik, olmayacagizda.
Sadece biraz daha sabir. Az kaldi Insallah !

hahah saka ben bundan 25 sene once balerindim 23 nisanda gozumun onune geldi haberi okuyunca pembe taytim beyaz tutumm
Ya iste algilayis farkimiza bakarmisin ? Sen bu haberi duyunca kahkahalar atarak 25 sene önce balerindim, pembe taytim ve beyaz tütüm ile, diye yaziyorsun. Benim ise kalbim kan agliyor, gülemiyorum ve sadece icim aciyor ve diyorumki, neden simdiki cocuklar modernlesecegine, gittikce arap ülkelerindeki gibi yasamaya zorlaniyorlar.
Oysa hic cocugum yok, ama cogu anneden fazla bu konuya duyarliyim.

icin kan aglamasin cnm kisiler yetkili merciden haklarini arasn.Yapilala saka mi gibisinden yazdm.herkes anlamak istedigi gibi okuyor alintiliyor.Kahkahanin ardinda sakaaa yazisi var.tutu giymek modernlik degildir tutu giyen modern dinine gore kwpanana gerici deniyor.ruhbanlik okuluna giden bir ogrenci gorulse ay ne sirin kapali gorunce öcü diyenini gordum.
Yapilan cocuklara saygisizlikdir.Haberin ayrintisi net degil dedi falan sorusturma baslatilsin mudurle alakali bence

Yazinda cok harf hatasi oldugundan ne yazdigini pek anlamadim, fakat sunu diyebilirimki, sizler sustukca zannetmeyinki sizlerede bu olumsuzluklar bulasmayacak.

herkesi aynı kefeye koymayın türbanlı kesimden bazılarıda başınız açık olduğu için cehennemde kızgın saçta yanacaksınız diyor..benim arkadaş bana öyle dedi örneğin..onlar kapalı zarfmış başı açık olanalar açık zarf oluyormuş böyle düşünen kapalılarda var..

Kız çocuklar üzerinden muhafazakarlık bonuslarının toplanmaya çalışıldığı bu tarz iğrenç haberlerden gerçekten sıkıldım 10 küsür yıldır. Bu yobazlık modası ne zaman bitecek?

Ecdadımızz diye öykündükleri yüzyıllar evvelki Osmanlı padişahları bu çarıklıların hem sanat hem dünya görüşü olarak yüzlerce yıl ilerisindeydi ya. Kendini bilmez cahil burjuvalar.

bizim kültürümüzde küçük çocuklarla evlenme kardeş katli elin ecnebisine hürrem diye isim verip onu türk sanma gibi saçmalıklar olduğundan baleye sıra gelmemiş sanırım..

zaten bu malum zihniyetin bale korkusunu da hiç anlamam bale gördülermi ödleri kopuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…