- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
hep zübük filmi geliyor aklıma neden acaba..Kendileri 12 13 yaşındaki veletlere nikah kıymayı normal karşıladıkları için, bale yapan küçük kızlardan da tahrik oluyorlardır elbet.
Herkesi kendileri gibi sübyancı sanıyorlar tabi.
Evet kültürümüzde yok ama o çocukları hazırlandırtıp geri göndermek olurmuydu..Bence olmazdı.Sonra kültürümüzde olmadığını kabul edip bilmekle beraber herkesin istediği ile ilgilenmesi taraftarıyım..Bu tür davranılşlar tepki çekmekden başka bir işe yaramaz.Bu davranışın yerine kültürümüzün güzel taraflarını sevdirmeye ne derler acaba.Mesela okulda bale ile beraber bir halk dansları gösterisi de hazırlatılabilirdi.
Ya iste algilayis farkimiza bakarmisin ? Sen bu haberi duyunca kahkahalar atarak 25 sene önce balerindim, pembe taytim ve beyaz tütüm ile, diye yaziyorsun. Benim ise kalbim kan agliyor, gülemiyorum ve sadece icim aciyor ve diyorumki, neden simdiki cocuklar modernlesecegine, gittikce arap ülkelerindeki gibi yasamaya zorlaniyorlar.hahah saka ben bundan 25 sene once balerindim 23 nisanda gozumun onune geldi haberi okuyunca pembe taytim beyaz tutumm
icin kan aglamasin cnm kisiler yetkili merciden haklarini arasn.Yapilala saka mi gibisinden yazdm.herkes anlamak istedigi gibi okuyor alintiliyor.Kahkahanin ardinda sakaaa yazisi var.tutu giymek modernlik degildir tutu giyen modern dinine gore kwpanana gerici deniyor.ruhbanlik okuluna giden bir ogrenci gorulse ay ne sirin kapali gorunce öcü diyenini gordum.Ya iste algilayis farkimiza bakarmisin ? Sen bu haberi duyunca kahkahalar atarak 25 sene önce balerindim, pembe taytim ve beyaz tütüm ile, diye yaziyorsun. Benim ise kalbim kan agliyor, gülemiyor dedi um ve sadece icim aciyor ve diyorumki, neden simdiki cocuklar modernlesecegine, gittikce arap ülkelerindeki gibi yasamaya zorlaniyorlar.
Oysa hic cocugum yok, ama cogu anneden fazla bu konuya duyarliyim.
herkesi aynı kefeye koymayın türbanlı kesimden bazılarıda başınız açık olduğu için cehennemde kızgın saçta yanacaksınız diyor..benim arkadaş bana öyle dedi örneğin..onlar kapalı zarfmış başı açık olanalar açık zarf oluyormuş böyle düşünen kapalılarda var..icin kan aglamasin cnm kisiler yetkili merciden haklarini arasn.Yapilala saka mi gibisinden yazdm.herkes anlamak istedigi gibi okuyor alintiliyor.Kahkahanin ardinda sakaaa yazisi var.tutu giymek modernlik degildir tutu giyen modern dinine gore kwpanana gerici deniyor.ruhbanlik okuluna giden bir ogrenci gorulse ay ne sirin kapali gorunce öcü diyenini gordum.
Yapilan cocuklara saygisizlikdir.Haberin ayrintisi net degil dedi falan sorusturma baslatilsin mudurle alakali bence
lütfen bunu başka yerde daha yazmayın,valla biz bunu neden daha önce düşünemedik diye ülkedeki tüm bale kurslarını kapatmaya kalkarlaree adama sormazlarmı madem öyle bale kursu neden var?
değil mi abla,padişah ve cariyeler meselaOsmanlıyı canlandırsalardı törende alkış kıyamet kopardı..