bu nasıl olur yardım

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
ben doktorumu yeni değiştirdim. iki hafta önce eski doktorum bebeğim için 2700 gr. demişti bugün gittiğim doktor 2400 dedi. bu nasıl olur ya acaba alet farkındanmı kaynaklanır. birde gelişimi hep 1 hafta önde idi şimdi 1 hafta geride kalmış. canım çok sıkldı bilen varsa nolur cevap yazın kızlar

tekrar bi eski dr gitsen? öbür konunada yazdım ben cok güvenmiyorum ultrason ölçümlerine. Bide mesela benim amcamın kızının bebegi son 1 ay hic besin alamadı kordonunda sorun olmus tam gününü doldurmasına ragmen 1800 gram dogdu ama herkeste olcak diye bişey yok dedimta cok güvenmiyorum ultrason ölçümlerine

tekrar bi eski dr gitsen? öbür konunada yazdım ben cok güvenmiyorum ultrason ölçümlerine. Bide mesela benim amcamın kızının bebegi son 1 ay hic besin alamadı kordonunda sorun olmus tam gününü doldurmasına ragmen 1800 gram dogdu ama herkeste olcak diye bişey yok dedimta cok güvenmiyorum ultrason ölçümlerine

eski doktoruma gidemem çünkü yurtdışına gitti. henüz dönmedi. sağol canım

agirlik plasenta ve vucuttaki suya gore degisiyor gayet normal endise etme bende doktora gidiyordum doktor demisti 3630 diye hastaneye gittim dogum icin hastanede baktilar 3620 dunyaya geldiginde 3700 du o yuzden endise etme

ulturason olcumlerıne cok guvenıyorum dogumdan bı gun once dr bebegın 3150 gr dedı ve ertesı gun dogumdan sonra bebegımın 3170 gr dogdugunu ogrendımmm

X