bu nasil hamilelik hayattan sogudumm

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
168
46
Hamileligin tum belirtilerini sonuna kadar yasiyorum haftalardir bulanti kusma halsizlik yorgunluk cok zor durumdayim hersey kokuyor heryer karanlik odalarda isiksizim:) bitsin gitsin artik bu durum caydan bile tiksinirmi insan offf bittimmm etrafima esime ogluma is arkadaslarima negatif enerji yayip duruyorum.sadece sadece uyumak istiyorumm.

Gececek canim gececek sabret iyi biliyorum o duygulari ilk gebeligimde 6 ay ne cektim bi ben bi allah bilir yani

Gecicek inşallah sıkıntı etme bu kadar ben doğum sancısı çekerken bile böğüre böğüre kusuyordum..hamilesin çok normal boyle şeyler.

ay kıyamam yaaa benim kusma ve bulantılarım hala sürüyordoktorum hep geçer derdi artık geçer de demiyor direkt senin sürecek demek ki diyor.hala bulantı hapı kullanıyorum üç defa ilaç değiştirdim bu işe yaradı.hatta bi ara su bile içemiyordum da ateşlendim serum takıldı 2 gün. en sonunda soğuk küvette beklettiler beni 4 saat öyle düştü ateşim sen düşün halimi.Allahtan bebeğe bi şey olmadı ama çok zor atlattım.kısacası beterin beteri var buna şükür de geç.napalım sabredicez artık sonu güzel olacak inşallah...

Bende senin gibiydim ya dusun. Eşim. Sigara. İçmiyor ama arkadaşlarının kokusunun sinmesi bile bana yetiyodu ayrı yatmak için bide. Evimin altında. Donerci var allah. İm etten tiksindim.sabretcen canım başka çare yok

Ins canim. gecmis olsun..2 gundurde su icemiyorum sudan da tiksindim...

Ins canim. gecmis olsun..2 gundurde su icemiyorum sudan da tiksindim...
amaaaannnnn su iç bi şekilde vücuda sıvı girmesi lazım.kussan da iç bak ben içemedim de 39-40lara çıktı ateşim doktorum çok panikledi o zamanlar.9 haftalık hamileydim ateşlendiğimde.su içememekten oluyormuş yüksek ateş.çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…