Bu nasıl bir boşanma?

İlişki sırasında ilk defa böyle bir şey soruyor kinini takıntılı halini buradan anlayabilirsiniz.
Diğer yorumlarınız da çok isabetli hakikaten ben çok yoruluyorum aslında şimdiden de bunun farkındayım. Sevgi saygı aşk ve emekle kapattım üstünü hep. Bana karşı da çok takıntılı aslında bu yüzden de aşamıyor tek bir mevzuyu. Sana başka hiçbir şey sormadım yargılamadım ama bu tek bir soruydu diyor.
Devam etse de burnumdan getirir ve unutmaz hatta dediğiniz gibi başka şeyler yaşayıp durumu manipüle de edebilir. Yalnız size yazdıkça kötü huylarına odaklanmayı yaşıyor gibi oldum :) çok karışığım içsel olarak şu anda bir öyle bir böyle

Son olarak acaba birileri sizin hakkınızda imada mi bulundu ya da o adam bir imada bulunmuş olabilir mi?
Velevki öyle olsun. Evlenmiş barklanmis çoluk çocuk yapmış. Laf edene denir ne denecekse. Dönüp eş mi boşanır. Ne saçmalık. İsterse denk geldiğinde konu sahibinin kocasına biz böyle yapardı sen de yapıyor musun desin. Adam dönüp karısını mi bosar, karşısındakine mi haddini bildirir. Ay sinir oldum.

Bence bu adam dna testi filan de ister çocuklar için.

Siz bu kadar güvenilmez biri misiniz?
Bence bunu sorgulayın.
Hayır öyle bir şey kesinlikle yapmaz. Benim derdim evliliğimizden zamanlarda değil diyor çünkü en ufak bir güvensizlik sorunu olmadı olamazdı karşılıklı. Takıntılı kinci yapısından sebep o kırmızı çizgim dediği şeyi aşamıyor ben sana aynı bakamam ki sürse diyor.

Esiniz bu konu haricinde de uğraşılmasi zor biridir diye tahmin ediyorum.

Bu zamanı mı bulmuş tekrar sormak için tamam siz bi hata yapıp yalan söylemişsiniz ama niye tekrar sordu çok değişik

o hasımla 3-5 gün takıldık dediğiniz şey cinsel birliktelik mi acaba? eşiniz bunu mu sindiremiyor ki?

o adam bununla ilgili eşinize bi imada falan mı bulundu?
O adam evlendiğimizi bile bilmiyordur ki… o ima ihtimali de delirtiyor onu. Birine bir şey demesi vs. Evet cinsellik var takılma mevzusunda

Adam başka sebeplerle boşanmak istiyor çoktan kafaya yokmuş plani yapmış. Almış herseyi didiklemis didiklemis bulamamış bisey eminim bu safım iş ev çocuklar nefes bile alamıyor başını kaldırcak. Bakmış adam bisey bulamıyor gitmis geçmişe ve o kadar saçma bisey bulmuş üretmis ki dinleyen kimse anlam veremiyor. İşin kötüsü bu saf da inanmış çoktan kendini suçlu hissetmeye başlamış bile. Kizim safmisin adam sana manipülenin kralıni yapmış. Bi kafanı toplar misin ya nerdeyse tazminat verecek adama bu kafayla adam seni öyle bi boşar ki üzerine para alır sen bile böyle saçma bisey de kendini haksız görüyorsun

O adam evlendiğimizi bile bilmiyordur ki… o ima ihtimali de delirtiyor onu. Birine bir şey demesi vs. Evet cinsellik var takılma mevzusunda
bence kafasındaki takıldığı, hırslandığı şey o adamın senin karınla senden önce ben takıldım diye düşünmesi ihtimali. muhtemelen bu durumdan dolayı kafayı yiyodur. ne saçma. büyük takıntı yapmış demek ki o adamı.

Şuan nerde iletişiminiz nasıl
Davayı açmış mı

Esiniz bu konu haricinde de uğraşılmasi zor biridir diye tahmin ediyorum.
O uğraşılması zor, bende genel olarak daha umursamaz ve rahat olduğum için evlilik yürüyordu dengeye geliyorduk bir şekilde. Ama uğraşılması zor olduğu çok doğru. Hatta yazarken farkettim onun bana yakıştırdığı umursamaz sıfatına bende inanmışım. Ama umursamazlık dediğim de çok ufak şeylere takmam geçer gider bunu mu dert edeyim kafasındayımdır

Bu adam yiyor bi b.k haberiniz olsun. Bir erkek ne olursa olsun kolay kolay kurulu düzenini bırakıp gitmez, bunlar boşandığını bile 3 senede anlıyor, o zamana kadar eski eş kavramı oturmuyor kafalarında, hala eşi sanıyorlar. Kolay değil öyle, aaa sen zamanında falancayla takılmışsın, bütün düzeni bütün ortaklıkları şaak kesiyorum demek. Yapmazlar. Rahatlarına alışık varlıklar bunlar.

Aynen öyle. Benim iki kuşaktir ailemde evlenen her 3 insandan biri boşanıyor. Teyzelerim, halalarim, kuzenlerim... Bir tane bile boşandığına pişman insan görmedim. Hepsi ilk zor günleri atlatıp o cendereden çıkınca 'keske daha erken ayrilsaydim' modunda oluyor:)

Eşinizi haksız buldum ne kadar kompleksliymiş 2 çocuğa yazık ediyor bir hıyar için.

Yahu bu Türkiye gerçeği erkeğin anlattığını 10 a bölüceksin kadının anlattığını 10 la çarpacaksın.

Tamam dürüst olmak lazım ama burası Türkiye kadın dürüst olsa farklı muamele çekiyor erkekler.

Şuan nerde iletişiminiz nasıl
Davayı açmış mı
Şuan eve gelmek zorunda olduğu için geç saatte geliyor, çocukları uyumadan önce görüp odaya çekiliyor. Evde hasta bakmamız gereken çok yakınımız biri var onun için geliyor o kişiyi sever saygı duyar.akşam bir saat oturup odaya çekiliyor. Birkaç saat konuşup tartışıyoruz sessiz olmaya çalışarak sabah çıkıp işe gidiyor. Bu bayrama kadar böyle olacakmış, yakınımız biraz iyileşsin bayramda çocuklarla olayım sonra da gideceğim evden diyor. Davayı da bugün açacakmış dün dilekçesini hazırlatıyordu. Bunları dedim ama belli de olmaz bir iki güne de toparlanmaya başlar

Olmuşla ölmüşe çare yok.Onu tanımadan önce ilişkin olsaydı savunman seni mi tanıyordum ki olurdu ama tanıdıktan sonra takılman adamı kendince haklı yapmış Şimdi ne desen boş.Esine onu sevdiğini sadece o zaman kaybetmemek için böyle bir yalan söylemek zorunda kaldığını söyle ve sus üstüne gitme.O şimdi sinirle hareket ediyor sen de iyice coşmasına sebep olma.

Yazmıştım ama bu yorumdan sonra yine yazıyorum, hiç inanmıyorum boşanacağına. sizi süründürmek istiyor sadece

Gitsin tedavi olsun. Aradan geçmiş kaç sene, seni tanıyamamış mı? Bahane arıyorum dememiş de kırmızı çizgiymiş. Hayırdır seçilirken nerden aklına geldi, böyle saçma bahane mi olur asıl derdin ne senim diye yükselmek şartmış.
Çocuklu çocuklu adam bu ya, elin herifi senden hadi seni geçtim çocuklarının annesinden daha kıymetli nasıl olabilir?

Kan davasindan cok kadin davasi olabilir... cok cok cirkin bir dusunce tarzi ama benim elimden gecene kaldin gibi bir sey....

Belki husumetin nedeni de bir kadin.

Aslında bende sorunlu hatta çok sorunlu bir ailede büyüdüm. Annemin babamdan ayrılması için hep baskı yaptım. Hatta iki yıl önce başarıyordum neredeyse:) yani boşandıktan sonra dediğiniz gibi bi moda girmem çok olası. Ama beni suçlu ilan etmesi ve muhtemel boşanmada günah keçisi olmak konusunu kabullenemiyorum ya. Başka bir konu olsa karşılıklı olsa o suçlu olsa ‘eh yeter be’ yi çok rahat söylerdim ve bakmazdım arkama. Benim algılarımla oynadı benim yüzümden yuva dağılıyor gibi inandırıyor

Ya sizde ya esinizde var bı şeyler. Eşinizle bu adamin arasında arka perdede daha sıkıntılı olayları olmadıysa(kadın meseleri gibi) ben de bir şey bilmiyorum İşinize gelmeyen sorulara cevap vermemişsiniz. 7 yıl geçmiş 2 çocuk var. Kocanız size ben geçmişe takılmam diyip sadece bı adama takiliyor. Ne alaka? Kırmızı çizgim diyip gecistiriyor. Siz de hâlâ olayın farkına varmak yerine adamı ikna etmeye çalışıyorsunuz.. asıl adam size karşı net değil ya da net de siz konuyu eksik anlatıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…