- 25 Kasım 2020
- 63
- 81
- 35
-
- Konu Sahibi juli povna
İlişki sırasında ilk defa böyle bir şey soruyor kinini takıntılı halini buradan anlayabilirsiniz.Ya karısıyla sevişirken başka erkeği soran adamdan g*vat olur bence, koca olmaz.
İsabetli bir karar vermişsin bu manyaktan ayrılarak.
3 yaşında bebeginiz de varmış, onları babasız bırakmak kendi tercihi demek ki, böyle basit bir şeyden.
Ha adamın kırmızı cizgisiymis, ona bir şey diyemeyeceğim. Kendi bilir. Bu takıntiyla bu egoyla boşansa da mutlu olamaz.
Sizin de yapacak bir şeyiniz yok malesef. Adam boşanmayı koymuş kafasına. Bugün yalvarsan - çocukları araya soksan ikna etsen de bu evlilik aynı evlilik olmayacak. Adam sana kin duyacak, belki de bu manyaklikta bir adam intikam almak için seni aldatıp yakalaninca seni manipüle edip bunu hak ettiğine inandiracak.
Yani öyle ya da böyle daha bu evlilikten bir cacık olmayacak.
En iyisi adamın kötü yanlarına odaklan, evliliğin seni yordugu kisimlarini hatırla, kendine çocuklarınla yeni bir hayat kur. Belki de bu takıntıda adam genel itibariyle seni çok yoruyordur, şu an beraber olduğunuz için farkında değilsindir. Belki de ayrılınca çok rahatlayacaksindir...
Velevki öyle olsun. Evlenmiş barklanmis çoluk çocuk yapmış. Laf edene denir ne denecekse. Dönüp eş mi boşanır. Ne saçmalık. İsterse denk geldiğinde konu sahibinin kocasına biz böyle yapardı sen de yapıyor musun desin. Adam dönüp karısını mi bosar, karşısındakine mi haddini bildirir. Ay sinir oldum.Son olarak acaba birileri sizin hakkınızda imada mi bulundu ya da o adam bir imada bulunmuş olabilir mi?
Hayır öyle bir şey kesinlikle yapmaz. Benim derdim evliliğimizden zamanlarda değil diyor çünkü en ufak bir güvensizlik sorunu olmadı olamazdı karşılıklı. Takıntılı kinci yapısından sebep o kırmızı çizgim dediği şeyi aşamıyor ben sana aynı bakamam ki sürse diyor.Bence bu adam dna testi filan de ister çocuklar için.
Siz bu kadar güvenilmez biri misiniz?
Bence bunu sorgulayın.
Esiniz bu konu haricinde de uğraşılmasi zor biridir diye tahmin ediyorum.Hayır öyle bir şey kesinlikle yapmaz. Benim derdim evliliğimizden zamanlarda değil diyor çünkü en ufak bir güvensizlik sorunu olmadı olamazdı karşılıklı. Takıntılı kinci yapısından sebep o kırmızı çizgim dediği şeyi aşamıyor ben sana aynı bakamam ki sürse diyor.
O adam evlendiğimizi bile bilmiyordur ki… o ima ihtimali de delirtiyor onu. Birine bir şey demesi vs. Evet cinsellik var takılma mevzusundao hasımla 3-5 gün takıldık dediğiniz şey cinsel birliktelik mi acaba? eşiniz bunu mu sindiremiyor ki?
o adam bununla ilgili eşinize bi imada falan mı bulundu?
bence kafasındaki takıldığı, hırslandığı şey o adamın senin karınla senden önce ben takıldım diye düşünmesi ihtimali. muhtemelen bu durumdan dolayı kafayı yiyodur. ne saçma. büyük takıntı yapmış demek ki o adamı.O adam evlendiğimizi bile bilmiyordur ki… o ima ihtimali de delirtiyor onu. Birine bir şey demesi vs. Evet cinsellik var takılma mevzusunda
Şuan nerde iletişiminiz nasılHayır öyle bir şey kesinlikle yapmaz. Benim derdim evliliğimizden zamanlarda değil diyor çünkü en ufak bir güvensizlik sorunu olmadı olamazdı karşılıklı. Takıntılı kinci yapısından sebep o kırmızı çizgim dediği şeyi aşamıyor ben sana aynı bakamam ki sürse diyor.
O uğraşılması zor, bende genel olarak daha umursamaz ve rahat olduğum için evlilik yürüyordu dengeye geliyorduk bir şekilde. Ama uğraşılması zor olduğu çok doğru. Hatta yazarken farkettim onun bana yakıştırdığı umursamaz sıfatına bende inanmışım. Ama umursamazlık dediğim de çok ufak şeylere takmam geçer gider bunu mu dert edeyim kafasındayımdırEsiniz bu konu haricinde de uğraşılmasi zor biridir diye tahmin ediyorum.
Bu adam yiyor bi b.k haberiniz olsun. Bir erkek ne olursa olsun kolay kolay kurulu düzenini bırakıp gitmez, bunlar boşandığını bile 3 senede anlıyor, o zamana kadar eski eş kavramı oturmuyor kafalarında, hala eşi sanıyorlar. Kolay değil öyle, aaa sen zamanında falancayla takılmışsın, bütün düzeni bütün ortaklıkları şaak kesiyorum demek. Yapmazlar. Rahatlarına alışık varlıklar bunlar.Hayır öyle bir şey kesinlikle yapmaz. Benim derdim evliliğimizden zamanlarda değil diyor çünkü en ufak bir güvensizlik sorunu olmadı olamazdı karşılıklı. Takıntılı kinci yapısından sebep o kırmızı çizgim dediği şeyi aşamıyor ben sana aynı bakamam ki sürse diyor.
Aynen öyle. Benim iki kuşaktir ailemde evlenen her 3 insandan biri boşanıyor. Teyzelerim, halalarim, kuzenlerim... Bir tane bile boşandığına pişman insan görmedim. Hepsi ilk zor günleri atlatıp o cendereden çıkınca 'keske daha erken ayrilsaydim' modunda oluyor:)İlişki sırasında ilk defa böyle bir şey soruyor kinini takıntılı halini buradan anlayabilirsiniz.
Diğer yorumlarınız da çok isabetli hakikaten ben çok yoruluyorum aslında şimdiden de bunun farkındayım. Sevgi saygı aşk ve emekle kapattım üstünü hep. Bana karşı da çok takıntılı aslında bu yüzden de aşamıyor tek bir mevzuyu. Sana başka hiçbir şey sormadım yargılamadım ama bu tek bir soruydu diyor.
Devam etse de burnumdan getirir ve unutmaz hatta dediğiniz gibi başka şeyler yaşayıp durumu manipüle de edebilir. Yalnız size yazdıkça kötü huylarına odaklanmayı yaşıyor gibi oldum :) çok karışığım içsel olarak şu anda bir öyle bir böyle
Şuan eve gelmek zorunda olduğu için geç saatte geliyor, çocukları uyumadan önce görüp odaya çekiliyor. Evde hasta bakmamız gereken çok yakınımız biri var onun için geliyor o kişiyi sever saygı duyar.akşam bir saat oturup odaya çekiliyor. Birkaç saat konuşup tartışıyoruz sessiz olmaya çalışarak sabah çıkıp işe gidiyor. Bu bayrama kadar böyle olacakmış, yakınımız biraz iyileşsin bayramda çocuklarla olayım sonra da gideceğim evden diyor. Davayı da bugün açacakmış dün dilekçesini hazırlatıyordu. Bunları dedim ama belli de olmaz bir iki güne de toparlanmaya başlarŞuan nerde iletişiminiz nasıl
Davayı açmış mı
Olmuşla ölmüşe çare yok.Onu tanımadan önce ilişkin olsaydı savunman seni mi tanıyordum ki olurdu ama tanıdıktan sonra takılman adamı kendince haklı yapmışMerhaba
Başlıktan anlayacağınız üzere boşanma aşamasındayız ama o kadar değişik bir şekilde ilerledi ki kafam karma karışık. Farklı yorumları merak ediyorum çünkü kimseye anlatamıyorum farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.
Eşimle yedi yıldır evliyiz ve iki çocuğumuz var. Bir olay oldu, daha doğrusu geçmişteki bir yalan ortaya çıktı ve eşim tüm gemileri yaktı. Kendi deyimiyle pire için yorgan değil binayı yakarmış bu öyle bir konuymuş onun için.
İlk tanıştığımız zaman ben çok kötü bir dönemindeydim ve kimseyle sevgililik duygusal bir şeyler düşünmeyen kafadaydım. İstanbul’da yalnız yaşıyordum çalışma hayatım vardı. O kötü dönemimde izmire taşınacaktım ve bunun hazırlıkları içindeydim. Neyse onunla ilk akşam yemeğe çıktık ve ben duygusal hiçbir şey düşünmüyordum, oradan buradan konuşurken konu geçici olarak çalıştığım yerdeki birine geldi. Onun hasmı olduğunu ve işte işe yaramaz vs biri olduğunda bahsetti ve ben hiç üzerinde durmadım . Çünkü eşime karşı o zamanlar bir hissim yoktu. Ben bu kişiyle kısa bir süre takıldım. Sonra da İzmir e taşındım. Eşim sürekli izmir e gelip gitmeye başladı güzel zaman geçiriyorduk ve ben zamanla yoğun duygular hissetmeye başladım ve ilişkiye başladık. Kısa sürede evlenme niyetine girdik aşık oldum ona. Nişanlılık aşamasında bana birden bu kişiyle aramda bir şey olup olmadığını sordu, öyle bir şey olduysa söyle şimdi bitsin bu benim kırmızı çizgim. Sonradan öğrenirsem kaç yıl geçerse geçsin biter dedi ve ben inkar ettim. Saçma sapan bir şey yüzünden onu kaybetmekten korktum. Neyse evlendik çocuklarımız oldu yedi sene geçti üzerinden ve bir kaç gün önce gece alkollüyken ilişki sırasında birden geri çekildi ve o kişiyi sordu doğru söyle bir şeyler yaşadınız mı dedi, bende birkaç gün takıldık dedim. Sonrası kabus. Onu aldattığımı söylüyor. Ne kadar sana karşı hiçbir düşüncem yoktu vs desem de kabullenmiyor ve bu daha ağırına gidiyor. O zamanlar beni redderken nasıl öyle bi o.ç. birlikte oldun diyor. Bana yalan söyledin diyor ki haklı o ilk sorduğunda ona söylemeliydim bunun kararını o vermeliydi tamamen haklı o konuda ama niyetlerin hiç mi önemi yok? Onu kaybetmek istemedim çok zorluklar buhranlardan sonra aşık olmuştum ve bunun onun gözünde bu kadar büyük bir şey olacağını düşünemedim. Hakikaten üç beş günlük bir şeydi çok önemsizdi.
Son durum avukatına dilekçe yazdırıyor şuanda yarın mahkemeye verecekler. Paldır küldür ayrılacağız. Ben ona aşığım ve bunu kabullenemiyorum. Ona göre o yalanı söylemiş olmamla biz ilişkiye başladıktan sonra aldatmam aynı şeymiş. Yani o yalanı söylemekle ben ona ihanet etmişim aynı anlamdaymış. Ve bunu aşamıyor. Sana inancım ve saygım kalmadı bundan sonra benim için iki çocuğum var sadece, sen diye ölsem de yapamam diyor. Evliliğimizde başka türlü sorunlar yaşamıştık ama hepsini aştık türlü zorluklardan geçtik ama hep kafa kafaya verip aşmayı başardık asla ilişkimize yansıtmadık. Mükemmel cinsel hayatımız vardı. Yani başka bir sebep yok konunun bu olduğunu anlatmak için söylüyorum bunları.
Çok uzattım sanırım kusura bakmayın ama hakikaten kısaltarak nasıl anlatırım bilemedim. Sizce onun dediği gibi bu ihanet etmek mi oluyor? O anki şartların duyguların niyetlerin hiçbir önemi yok mu
Yazmıştım ama bu yorumdan sonra yine yazıyorum, hiç inanmıyorum boşanacağına. sizi süründürmek istiyor sadeceŞuan eve gelmek zorunda olduğu için geç saatte geliyor, çocukları uyumadan önce görüp odaya çekiliyor. Evde hasta bakmamız gereken çok yakınımız biri var onun için geliyor o kişiyi sever saygı duyar.akşam bir saat oturup odaya çekiliyor. Birkaç saat konuşup tartışıyoruz sessiz olmaya çalışarak sabah çıkıp işe gidiyor. Bu bayrama kadar böyle olacakmış, yakınımız biraz iyileşsin bayramda çocuklarla olayım sonra da gideceğim evden diyor. Davayı da bugün açacakmış dün dilekçesini hazırlatıyordu. Bunları dedim ama belli de olmaz bir iki güne de toparlanmaya başlar
Kan davasindan cok kadin davasi olabilir... cok cok cirkin bir dusunce tarzi ama benim elimden gecene kaldin gibi bir sey....Yapacak başka da bir şeyim yok galiba. İlk iki gün kendimi açıklama modundaydım, sonra yerine koyduğumda aynı şeyi o yapmış olsa ben bu sonuca vardırmazdım. Evet kızardım ama aradan sekiz yıl geçmiş bir sürü şey yaşanmış sevgililik evlilik dahil sadakatle yaşanılmış. Çocuklar da var yani kan davası mı bu? Neyse evet dediğiniz gibi güçlü olurum da bi kabullenebilsem… gerçek değil gibi
Aslında bende sorunlu hatta çok sorunlu bir ailede büyüdüm. Annemin babamdan ayrılması için hep baskı yaptım. Hatta iki yıl önce başarıyordum neredeyse:) yani boşandıktan sonra dediğiniz gibi bi moda girmem çok olası. Ama beni suçlu ilan etmesi ve muhtemel boşanmada günah keçisi olmak konusunu kabullenemiyorum ya. Başka bir konu olsa karşılıklı olsa o suçlu olsa ‘eh yeter be’ yi çok rahat söylerdim ve bakmazdım arkama. Benim algılarımla oynadı benim yüzümden yuva dağılıyor gibi inandırıyorAynen öyle. Benim iki kuşaktir ailemde evlenen her 3 insandan biri boşanıyor. Teyzelerim, halalarim, kuzenlerim... Bir tane bile boşandığına pişman insan görmedim. Hepsi ilk zor günleri atlatıp o cendereden çıkınca 'keske daha erken ayrilsaydim' modunda oluyor:)