- 17 Ağustos 2011
- 22.197
- 138.748
-
- Konu Sahibi juli povna
Ben sana geçmişimle ilgili hiçbir şey sormadım. Sadece tek bir soruydu diyor umursamadım geçmişini diyor. Ki bende ünv. ve çalışma hayatı derken hep yalnız yaşadım özgür takıldım gezdim tozdum istediğimi yaptım. Flörtlerim de oldu. Onunla yola girdikten sonraysa kendimi ailem için adadım. Saçımı süpürge ettim gibi değil de sağlam bir şekilde güzel bir yuva kurduk. Pek de sağlam değilmiş tabi de…bence sizin eşiniz, siz ve çocuklarından daha çok kendini seven biri. ne egoymuş. egosu ve kini için yuva yıkan biri.karakteri çok zayıf. özgüvenli olsa herkesin flörtü olur banane ben evliliğime çocuklarıma bakarım derdi.
bekar kızın flörtleri olur. o zaman annesinin bulduğu ile evlenecekti hiç peşinizde koşmayacaktı. bunu istese de istemese de sindirecek yoksa her evliliği boşanma ile biter. flört etmeden evlenen kız mı var resmen hayal dünyasında yaşıyor. kendi ile o adam arasındaki husumeti en az 10 yıldır sürdürmesi de ne kadar ezik biri olduğunu gösteriyor. öfkenin her yıl azalması gerekirdi. sonra da unutulması gerekirdi. sanki dün yaşanmış gibi kini taze o yüzden ruh sağlığı normal biri değil. tüylerim ürperdi. boşanın onun hezeyan sanrıları şüpheleri ile başbaşa bırakın. paranoid şizofren gibi..
Kesinlikle haklisiniz. bence de başka bir olay var bu iki adam arasında. Birinin eski sevgilisiyle falan beraber olmuş olabilirlerAdam resmen bahane aramış boşanmaya konu sahibi yerinde olsam suçluluk falan duymaz yalvarmaz haklarımı alıp boşanırdım.
Bu işin içinde başka kadın bile olabilir bu erkeklerden her şeyi bekliyorum ben artık valla.
Mağdur etmez demeyin. Siz işinizi sağlama alın. 7 yıllık evliliği bir kalemde silen koca, çocukları da görmezden gelebilir başka bir sebeple.Teşekkür ederim. Öyle ezik falan durmayacağım. Zaten ailelere ve çevreye anlaşamadık çözemiyoruz sorunları vs diyeceğiz. Maddi olarak mağdur etmez.
Aynen öyle. Böyle boşanma sebebi mi olur ya. Saçma sapan. Ya belki de eşi evde yokken adam bir haltlar karıştırdı onu kapatıyor ya da boşanmaya yer arıyordu. B.ktan biz kırmızı çizgi yani. Bana hiç akıl alır gelmedi.Pardon da geçmişte kimle birlikte olmuşum kim sevgilim olmuş kimle sadece takılmisim kime ne bundan bana sen bunlari soramazsin varsa bu derece bir ozguvensizligin git köyden kız oğlan kız al ( ha onlar da ayrı şimdi o konuya girmiyim ne kiz sandıklar neler yapıyor). Sen o yuvaya sadık kaldın iki evlat büyüttün her ay essek gibi çalıştın o maaşı senle yedi o zaman yokmuş mu kırmızı çizgisi. Bu adam sana daha çok sorun cikarir şimdiden kendini suçlu hissediyorsun yahu bi dik dur kime ne senin eşinden önce kimle ne yaptığın ha eşin varken bisey yapsan valla ilk ben kınar ayıplarım ama bi kendinize gelin yahu. Gidiyorsa gitsin bahane lazımmis