Bu nasıl bir boşanma?

Belkide 1 ay oncekı kavgada o adam eşinize , sizle takıldıgını soylemiştir ve oyuzden şimdi yenıden gunyuzune cıkmıstır, hiçbir yalan baki kalmıyor malesef.

Belkide 1 ay oncekı kavgada o adam eşinize , sizle takıldıgını soylemiştir ve oyuzden şimdi yenıden gunyuzune cıkmıstır, hiçbir yalan baki kalmıyor malesef.
Evet yüzyüze geldilerse eğer sizin hakkınızda bir şey demiş olabilir. Ama çok can sıkıcı bir konu. Yerinizde olsam boşanırım.

İkisi karşı karşıya gelmiş dediniz
Eğer karşıdaki adam da eşiniz gibi takıntılı ise sizin onunla evli olduğunuzu biliyordur ve özellikle eşinize “benim eskilerle takılıyorsun” gibi hakaret edip kışkırtmaya çalışmış olabilir (hiç güzel bir tabir değil özür diliyorum ama maalesef erkekler arasında böyle konuşmalar geçebiliyor)

Kimisi demiş ya diğer adam sizi yolda görse tanımaz diye, bence olay karşılıklı. Eşiniz tek takıntılı değil yani bence.
Ve hayır takılmadık deseydiniz olay çok daha farklı kötü bir yere gelebilirdi

Bence ayrılın sağlıklı bir ilişkiniz aslında hiç olmamış
Adamın cinnet geçirip size zarar vermesinden korkarım ben

bence sizin eşiniz, siz ve çocuklarından daha çok kendini seven biri. ne egoymuş. egosu ve kini için yuva yıkan biri.karakteri çok zayıf. özgüvenli olsa herkesin flörtü olur banane ben evliliğime çocuklarıma bakarım derdi.
bekar kızın flörtleri olur. o zaman annesinin bulduğu ile evlenecekti hiç peşinizde koşmayacaktı. bunu istese de istemese de sindirecek yoksa her evliliği boşanma ile biter. flört etmeden evlenen kız mı var resmen hayal dünyasında yaşıyor. kendi ile o adam arasındaki husumeti en az 10 yıldır sürdürmesi de ne kadar ezik biri olduğunu gösteriyor. öfkenin her yıl azalması gerekirdi. sonra da unutulması gerekirdi. sanki dün yaşanmış gibi kini taze o yüzden ruh sağlığı normal biri değil. tüylerim ürperdi. boşanın onun hezeyan sanrıları şüpheleri ile başbaşa bırakın. paranoid şizofren gibi..

Takıntısını biliyorsunuz hiç gerek yokmuş söylemenize.
Ortada aldatmak yok.
Takıntı yapmış.
Boşanmak istiyorsa yapacak bir şey yok ancak boşanma sebebi geçerli mi emin olamadım
Anlaşın bitirin hayatı zindan eder size pis pis konuşur artık sürekli

Saçma sapan gurur yapıp o protokolü hemen imzalamayın. Beyefendi boşanmak istiyorsa bedel ödeyecek, arada 2 çocuk var yok öyle kafaya gelen esintiler ile hoydara hoydara boşanmak. O çocuklar ne olacak, düzenleri, akıbetleri, gelecekleri vs.. Kolay mı hemen öyle ya, sanki ilk kavgada pastane yüzüğü atan ergen kız gibi ayrılamaz öyle. Bu herifler boşanınca çocuğu da unutuyor, bakmayın benim için sadece çocuklarım var dediğine, atar başınıza gider valla güvenmeyin öyle.

Eşinizin başka takıntıları da var mı?
Ne hasımlıkmış böyle, işin içinde başka bir kadın var gibi geldi bana eskiden kalma, sizin onunla görüşmüş olmanız o yüzden bu kadar çıldırma sebebi olmuştur.

Ayrıca boşanmak istiyorsa cidden ki ben icraata dökeceğini sanmıyorum, ne ezik durun ailelere karşı ne de öyle boş boş bosanin. İki çocukla boşanmak o kadar kolay mıymış? Kendi bekar gibi gezecek olan size olacak, maddi olarak mağdur etmeyecekse kabul edin boşanmayı.

Siz bosanmak istemeyim çkismeliye donsün. Arada belki barısırsınız. Saçma olmus baya. Tamam basta soylememeniz hata olmus ama birkacgunluk bişeymiş sanki bir yıl görüştunüz gibi. Esiniz abartiyor iki çocuk var .

Hayy çok yaşa.bir sürü yorum var ama kimse bunu sormamış.bence uzaktan akrabalık var.ortak kişiler var.karı, koca çok yabancı kişiler olmayabilir.

aklıma çok başka şeyler geldi de
şimdi durduk yerde eşinizin de günahını almak istemiyorum
ama yazacağım tabi

kendisi bahane aramış bulmuş gibi geldi bana
sanki hayatında başkası var boşanma sebebi seni gösterecek ve istediği hayata kavuşacak
olmaz olmaz yok kesin eminim demeyin herşey olabilir

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum tekrar. Genel cevaplayacak olursam da olay şöyle;
Ben taşınacağım için iş yerimden ayrıldım tazminatımı falan aldım, iki aylığına da geçici part time gibi bir işe girdim, maddi sıkıntılarım vardı çünkü. Yeni bir şehir yeni iş yeni ev derken vs onun için. O girdiğim yerde tanıştım eşimle, o kişide etraf mağazadaydı diyeyim. İkisini de kale almadım çünkü gidecektim. O adamla da üç beş günlük takıldım. Eşimle düşünmedim bile çünkü daha farklı yaklaştığını hissettim ve bende hiçbir his yoktu. Dediğim gibi bunu da kaldıramıyor onu istemeyip diğeriyle birlikte olmamı. Ama eşim de beni korkutmuştu, şahsi olarak değil tabi de ciddiyet gibi yaklaşmış olması. Dolayısıyla ihtimal ve şans vermemiştim çok koştu peşimden başka şehre gidince de bırakmadı ve karşılıklı hale geldi duygular.
Bu kişiyle de çalıştığım yerde bi şakalaşmayı görmüş, bağlantı kurması oradan. Hisleri de inanılmaz kuvvetlidir ama kendisine çalışır bu. O kişi mahallelerinden biri dediğim gibi, eskiden olurdu ya mahallede gruplaşmış iki taraf gençler arasında. Doksanlı yıllar ekolünden. Öyle bir husumet ve nefret var eskiden gelen. Oradaki eski arkadaşlarlarıyla iletişim içindedirler hala ve eşime çok çok saygı duyulur, e şimdi bizim ofisle o kişinin çalıştığı yer de aynı civarda. Bunları birleştirince hiç karşı karşıya gelmemiş olsalar bile nadiren karşılaşıyorlardır. Yakın zamandaki neden oldu bilmiyorum soramıyorum karşı karşıya gelmelerini. Yani düzgün anlatabildim mi bilmiyorum da genel olarak böyle.
Bunların dışında eşim çok kincidir ve çok zor bir insandır. Eli kolu baya uzun diyebilirim. Bir insan ona hakikaten bi haksızlık yaptıysa mutlaka karşılığını bir şekilde görür. İntikam alacak noktaya gelmesi için de tüm kredilerini tüketmiş tüm iyi niyetini kullandığını bilmesi gerekir.
Davayı çekişmeliye dönüştürme ihtimalim yok bu sebeplerden. İş daha kötüye gider yani. Şuan iyi bir semtte oturuyoruz kendince de güvenilir bir yer. Evi bırakıp gidecekmiş bize biz düzenimize devam edecekmişiz çocuklarla. İstemezsen çocuklarına da bakarmış falan filan. Çok uzadı da dediğim gibi kafam da çok karışık

Başkası olduğunu zannetmiyorum. Olsa gerçekten söyler bana ve öyle ayrılır kendi. Dürüst davranır yani eminim. Vallahi başkası olsa ve bu sebepten yapsa sanki daha katlanılabilir gibi benim için.

Aynen öyle abartıyor ama son mesajımda daha kapsamlı yazdım çekişmeliye dönmemiz daha kötü olur.

Teşekkür ederim. Öyle ezik falan durmayacağım. Zaten ailelere ve çevreye anlaşamadık çözemiyoruz sorunları vs diyeceğiz. Maddi olarak mağdur etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…