Bu nasıl bir boşanma?

Tam cinnetlik hee.yuvanızı kurtarmak istiyorsunuz anlıyorum da benim de tepem atardı valla bu durumda.ne bu be.deli midir nedir ? Ben ona yıllarımı harcamışım, çoluk çocuk vermişim.şu yorumdan sonra benim adama saldırasim geldi ki amladığım kadarıyla sorunlu bir arkadaş.asıl seni adam yerine koyup ilişki yaşamamak lâzımmış diye yapıştırırdim valla dayanamayıp.açsın biraz müge anlı, esra erol izlesin.milletin karısı neler neler yapıyormuş bir görsün.yüz verdikçe, uyumlu oldukça tepene çıkmış.

Son düzenleme:
Aşırı saçma bir boşanma nedeni.
Onu kaybetmemek adına basit bir yalan söylemişsin. O da affedip susmalıydı. Yani ben olsam sormazdım bile.
Eşinin sanki gidesi varmış da bahane olmuş gibi. Akışına bırak çok da yalvarma. Özrünü dile bunun için boşanılmayacağını anlat gerisini de kendi bilir

Onun kimden nefret ettigi kendini baglar. Sonucta o donemde aranizda bir sey yokmus. Gecmisiniz icin de kocaniz bile olsa kimseye hesap vermek zorunda degildiniz. Gecmis bitmis bir sey icin cocuklari varken, evliligi yolundayken yuvasini yikiyorsa gidip psikolojik tedavi almali. Yalan soylendigi icin birkac gun morali bozulabilir, modu dusebilir ama bunu takinti haline getirmesi kendi sorunu. Kendinizi asiri derecede suclayip bosanmasin diye yalvarip etmeyin. Hataniz oyle ah vah be buyuk hata tarzi bie hata degil. Aynisi basima gelse evet bir parca guven sorunu yasarim ama sonra bana beni ilgilendirmez der gecerim. Eslerimizin nefret ettigi herkesten de nefret etmek zorunds degiliz ki siz ne evlilikte gorusmussunuz ne bir sey. Onunuze bakin bence illa bosanacaksa. Boyle takintili saplantili kisilikle daha baska sorunlar cikardi illa.

Bu kadar saçma çok az şey duydum
Sanki onunlayken diğeriyle de olmuşsunuz
Sanki çok uzun bir ilişki geçmişi olmuş
Sanki evlilik birliği içinde aldatmissiniz
Çok saçmalamış eşiniz
Sizin korkacak bir seyiniz yok
Bekardiniz flört edip ayrıldınız ve o zaman eşinizi tanıyorsunuz ama duygusal bir şey yoktu aranizda
Yani eşinizin yaptığı o kadar saçma ki
İnsanlar neler yaşıyor
Böyle bir sebebten o yuvanin yıkılmasına Allah'ta razı gelmez
Suçlu psikolojisine girmeyin
Geri adım atmayın
Yolu acik olsun

Sen cok haklisin aslinda. Bos gurur yapmis ama bu kultur meselesi. Turk erkekleri cok kaba olmaya basladi. Kendileri her naneyi yiyorken kadin yapinca kotu oluyor
Bir yandan o da hakli hani soylemis size ileride duyarsam yine bosarim diye ama ne olursa olsun 7 yil gecmis ve cocuklariniz olmus biraz alttan almaliydi. Cok bos aslinda. Ama korkarim geri donusu yok. Sakin yalvarma ona birak ne hali varsa gorsun. Biliyorum cok zor ama yalvardikca agladikca gozunde daha da kuculursun

Keşke yalanı devam ettirseydiniz
O zamanlar kaybetme korkusundan yalan söylediniz peki neden şimdi doğruyu söylediniz
Boşanmaz bence ama ya
Bu sebepten boşanılır mı
Yoksa boşanılır mı

Cinsellik yasamadik sadece takildik
Takildik derken bar gibi bi yere gidip ictik dans falan ettik diye toparla bari
Eger hala iliski sirasinda kendini geri cekip kac sene onceki adami soran esini istiyorsan

Bize de eksik anlattığınız şeyler olabilir mi?
Koca şehirde iki düşmanı nasıl buldunuz mesela?
Bir de bu kadar seneden sonra hala kini nasıl diri kaldı?
Hadi tamam hiç unutmadı diyelim, bunu soracağı zaman seks esnası mı?
O saçmalıyor seks esnasında soruyor siz daha da saçmalayıp bu kadar senenin üzerine dürüst olasınız geliyor.
Bilemedim ya bana saçma geldi bazı şeyler

İyi de burada eşinizin kendi takintilarini kendisinin çözmesi gerekiyor.
Yıllardır süren bu ne kin bu ne nefret böyle yaşanmaz ya hayır nolmus yani anasını babasını mi öldürmüş.
Baya ağır kompleks yapmış ozguvensiz haller bunlar.
Yalan hoş değil de geçmişimizle ilgili her şeyi de anlatmak zorunda değiliz kocamizda olsa.
Herkes hata yapar.
Bu yüzden bitirecekse buyursun bitirsin zaten.
Hiç öyle karşısında eğilip bükülmeye de gerek yok.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Adam kadını görse hatırlamaz bile .hayat bu kadar da ciddi birşey değil.arkadaşlar çoluklu çocuklu gözden çıkarılmaya yine iyi dayanıyorlar valla. Ben sevgili hâlimle nasıl hırslanıyorum, sinirleniyorum.adamın tekinden 2,3 tane çocuk yapacağım.abuk sabuk birşey olacak koştura koştura boşanmaya gidecek.cidden ben ne hâle gelirim kestiremiyorum.sırf bu yüzden hiç çocuk yapacağımı sanmıyorum.herif orada hiç evlenmemiş gibi keyif çatacak.ben ömrümün sonuna kadar 2,3 çocuklu kadın olarak kalacağım.nasıl cesaret ediyorsunuz hayranım.astarı yüzünü karşılıyor mu cidden?

İçsel olarak da o zamanlar beni istemiyorken nasıl onunla oldu diye bunu aşamıyor. Yazmışsınız.

Bence eşiniz o kişiyi kıskanıyor. İki adamla da tanıştı. Ama ilk o adamdan hoşlandı diye kıskançlıktan kudurmuş. Bunun için boşuyor sizi. Bunu söyleyin eşinize benim suçum yok deyin. Hakkımı helal etmiyorum sana diyin.

Eşiniz saçmalamış. Bin sene önceki olay. Retroaktif kıskanç ve kompleksli birisi ve evliliğin bitişinden de o sorumlu. Bu ne biçim iş ne demek pire için yorgan yakmak 2 çocugun var neyin kafası bu. Aptalca. Ezilip büzülürseniz hepten kabarır. Dik durun saçmalıyosun suçum yok diye manipüle edin. Boşanırsak vebali senin iki çocugun diyebilirsiniz ki öyle.

Ya o değil de, yıllarca süren husumet ve sonrasında eşten ayrılmak onunla görüştüğü İçin yıllar öncesi eşinizin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var.
Sevmediği kişi üzerinden nefret sarmalı oluşturmuş. Ona dokunan herkes yanıyor.
En başta söyleseniz tabiki çok iyi olurdu ama 2 çocukla yıllar sonra hala o adamı sorması çok ilginç.

Böyle de tesadüf olur mu ya ? Oarası da çok ilginç.
İlginç ama inkar diye bir şey var nasılsa düşmanlar , seni kışkırtmak için yapıyor der geçerim ben olsam zaten senelerce susmuşum birden dökülmenin manası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…