Bu nasıl bir boşanma?

Eşiniz açık açık bak bu kırmızı çizgim dediğinde söyleyecektiniz. O zaman sustunuz madem bir ömür susacaktınız. Nerden çıktı bu gereksiz dürüstlük anlamadım. Eşinizi haksız bulmadım sonrasında sizi uyarıp bak öğrenirsem biter demese yorumum farklı olurdu ama o baştan kartlarını açık oynamış. Yapacak bir şey yok sizi istemeyeni siz de istemeyin

Eşimin belli çizgileri vardır yargıları vardır ve bunu değiştirmek çok zordur. Bazı konularda çok zordur. Ben daha rahat, empatik biriyim. Öyle yuvarlanıp gidiyorduk.
Sorduğunda ben o duruşu sergileyemedim çok netti çok katı.
Mantıksız düşündüğünü vurgulayarak ikna etmeye çalıştım dediğiniz gibi, o zaman da bir de ben mi özür dileyeyim vicdanını mı rahatlatmaya çalışıyorsun vs diyor

Zamanında söyleseymişsin daha iyiymiş ama olan olmuş. Evet yalan kötü bir şey de 7 yıldan sonra çat diye boşanmakta normal değil. Artık nasıl nefret ediyorsa adamdan.. Hiçbir şey umrumda olmamış. Bence bırak boşarsa boşasın seni dinlemiyormuş zaten bari gururun kalsın. Erkeklere yalvaran kadın yaramıyor güçlü olun karşısında..

Gereksiz dürüstlük artı gafil avlanma maalesef.
Yani o kararlı görünüyor ailesine söyleyecekmiş yarın mahkemeye dilekçe verecekmiş. Sen de ailene söyle tamam bitti modunda. Yapacak da bir şeyim kalmıyor gerçekten. Teşekkürler yorumunuza

Yapacak başka da bir şeyim yok galiba. İlk iki gün kendimi açıklama modundaydım, sonra yerine koyduğumda aynı şeyi o yapmış olsa ben bu sonuca vardırmazdım. Evet kızardım ama aradan sekiz yıl geçmiş bir sürü şey yaşanmış sevgililik evlilik dahil sadakatle yaşanılmış. Çocuklar da var yani kan davası mı bu? Neyse evet dediğiniz gibi güçlü olurum da bi kabullenebilsem… gerçek değil gibi

Onun için çok ağır bir şey olduğundan baştan peşin peşin söylemiş "kırmızı çizgim eğer öyle bir şey varsa baştan söyle" diye. Maalesef bu noktadan sonra fikrinin değişeceğini zannetmiyorum. Çocuklarınız ve sizin için bundan sonrası nasıl ilerleyecek onu düşünmeye çalışın.

Aynen öyle evet kızarsın zaman istersin gerekirse ama boşanmazsın başka ciddi problemler yoksa. Eşiniz keskin çizgileri olan biri demek ki kaç yıllık eşi olmanız onun için bi fark oluşturmamış. O sebeple akışına bırakın bakalım ne olacak..

Evet çok keskin çizgileri vardır. Değiştirmek çok zordur. Akışa bırakmaktan başka yapabileceğim bir şey yok gibi. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim başka yapabileceğim bir şey yok gibi gerçekten.

Guzelce bitirin adamdaki takinti hic hos değil
Bunu söylerken bir şeyler sezerek mi dediniz acaba? Yani kötü şeyler de olabiliri mi sezdiniz? Çünkü hakikaten hiç hoş değil hatta hoş kelimesi bile hafif kalıyor. Kendimi çok iğrenç hissediyorum şu yedi yıl yalanmış gibi hissettiriyor. Çok yakın bir arkadaşıma bahsettim bu sonuca varması normal değil seni manipüle ediyor dedi. Bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum

E inkara devam etseydiniz bu kadar sene sonra adam ne olursa olsun biter dedikten sonra neden doğruyu söyleme ihtiyacı duydunuz

Belki de atıştılar ve o kişiye de sordu. Ya da o kişi kendiliğinden söyledi biz senden önce takıldık diye. Eşiniz çok kinci bir adam, kaç yıl geçmiş iki çocuğu olmuş hiç tartamamış mı eşini? Artık size bu adamdan bir fayda gelmez, boşanmasa bile her gün her dakika size hayatı zehir edecek.

Ama ne kadar takıntılı olsa da haklı. Adam sadece tek bir şeyi bilmek istemiş ve kırmızı çizgim demiş, keşke o zaman ayrılmayı göze alıp söyleseydiniz. Yalnız şimdi öfkeyle kalkıyor zararla oturacak. Hemen değilse bile bir kaç ay sonra pişman olacak. Çocuklarına haksızlık yaptığını fark edecek ama sizin evlilik artık yürümez.

Bu nedir kardeşim yaaa.bildiğin manuaklık bu.sizin o dediği kişiyle takılmış olmanız biraz fazla tesadüf değil mi bu arada?.denk gelen gele onun takıntılı olduğu kişi mi denk geldi yani?

Açıkçası eşimle arkadaşça görüşüyorduk, sevgili değildik kısmına inanmadım eşinizin verdiği tepkilerden. Eğer gerçekten öyle ise eşiniz normal değil, hatta çok ürkütücü geliyor kulağıma. Bilmem kaç sene sonra, üstelik sevişirken bunu sormak... Beni korkuttu bu durum. Mahalleden biriymiş falan dediniz aradaki husumeti neymiş biliyor musunuz? Açıkçası kız meselesi diye düşündüm. Eşinizin sevdiği kız o adamı tercih etmiş olabilir, bu kuduruk hali o yüzdendir belki...

Peki şuan ayrı evlerde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…